Luftambulansetjenesten HF

Status beredskap etter streik

Del
Luftambulansetjenesten HF er glad for at flyteknikerkonflikten er over og har pr nå normal beredskap. Men konflikten har følgekonsekvenser som kan gå ut over beredskapen ved enkelte baser.

Årsaken til dette er at reisetiden til basene kan ta mellom 6 og 12 timer. Noen av teknikerne som nå skal på jobb bruker rutefly og det kan ta tid.  I tillegg har vi for tiden ikke backup-fly tilgjengelig , og det betyr at dersom noen av flyene får behov for uforutsett teknisk sjekk så har vi ingen erstatningsfly å sette inn. Periodisk vedlikehold har blitt utsatt og vil kunne få konsekvenser for tilgjengeligheten på flyene til etterslepet er hentet inn.

Flyene i Alta, Kirkenes, Ålesund vil bli satt på bakken i løpet av ettermiddagen/kvelden dersom tekniker ikke rekker frem til basen før den tid, eller de får foretatt teknisk sjekk ved annen base i forbindelse med oppdrag. Flyene i Tromsø, Bodø, Brønnøysund og Gardermoen har normal beredskap med mindre noe uforutsett skjer.

Nøkkelord

Kontakter

Om Luftambulansetjenesten HF

Luftambulansetjenesten HF
Luftambulansetjenesten HF
Postboks 235
8001 Bodø

75 54 99 50http://www.luftambulanse.no/

Luftambulansetjenesten HF er ansvarlig for all luftambulanse i Norge. Selskapet eies av de regionale helseforetakene og er fullfinansiert av det offentlige.

Følg pressemeldinger fra Luftambulansetjenesten HF

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Luftambulansetjenesten HF på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Luftambulansetjenesten HF

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye