Forsvarsdepartementet

Forsvarsministeren deltar på signering av Norges hittil største dronekontrakt

Del
I forbindelse med at Forsvarsmateriell tirsdag 21. juni signerer en større rammeavtale med en leverandør av droner, vil både forsvarsminister Bjørn Arild Gram og direktør i Forsvarsmateriell Gro Jære delta på signeringen.

Priv-til-red.:

Presse inviteres til Grev Wedels Plass / Militærhospitalet (FMA) tirsdag 21. juni kl. 13:45.

Det blir en enkel medierigg med kontraktsignering og fremvisning av dronen. Det vil bli mulighet til å intervjue forsvarsministeren, direktøren i Forsvarsmateriell, representanter fra Forsvaret og leverandøren.

Påmelding til enlunde@mil.no innen kl 12:00 samme dag.

  • Kontaktperson for forsvarsministeren: Lars Gjemble, 909 73 891
  • Kontaktperson for Forsvarsmateriell: Endre Lunde, 908 53 270

Kontakter

Kontaktperson for forsvarsministeren: Lars Gjemble, 909 73 891
Kontaktperson for Forsvarsmateriell: Endre Lunde, 908 53 270

Om Forsvarsdepartementet

Forsvarsdepartementet
Forsvarsdepartementet
Glacisgata 1
0150 Oslo

23096011http://www.regjeringen.no

Forsvarsdepartementet (FD) er eit regjeringskontor med ansvar for utforming og iverksetjing av norsk tryggleiks- og forsvarspolitikk.

Følg pressemeldinger fra Forsvarsdepartementet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Forsvarsdepartementet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Forsvarsdepartementet

Forsvarets økonomisenter legges til Bergen og Indre Troms30.3.2023 12:18:47 CEST | Pressemelding

Forsvaret får nytt økonomisenter. Ny organisering av økonomifunksjonen skal legge til rette for helhetlig styring av Forsvaret, god økonomistyring og internkontroll, og helhetlige konsekvensvurderinger. Forsvarssjefen har ønsket å endre organiseringen av Forsvarets økonomifunksjon for å spare penger og fordi økonomimiljøene har vært fragmenterte, både med hensyn til hvordan de er organisert og hvordan de arbeider. Effektiviseringen av økonomifunksjonen i Forsvaret vil også frigjøre midler som skal brukes til å styrke operativ evne.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom