Ving Norge

Ving og Redd Barna i nytt nordisk partnerskap

Del
Hvert år reiser et tusentalls glade barn og familier på ferie med Ving. Samtidig mangler millioner av barn de mest grunnleggende rettighetene for en trygg og god barndom. Ving og morselskapet Nordic Leisure Travel Group har nettopp inngått et partnerskap med Redd Barna der de sammen skal arbeide for barns rett til en god og trygg barndom, uansett hvor de vokser opp.
Foto: Ving
Foto: Ving

I løpet av Vings 60 år i bransjen har virksomheten vært involvert i flere forskjellige prosjekter på en rekke destinasjoner. Det har ofte vært i forbindelse med skoler, sykehus og barnehjem iblant annet Thailand, Mexico og Gambia. Nå har man i Ving og de nordiske søsterselskapene Tjäreborg og Spies tatt et kollektivt skritt sammen med verdens største barneorganisasjon Redd Barna, for å sette barnerettigheter på verdenskartet og skape bedre vilkår for barn.

Vi har alltid fokus på å skape et trygt og inkluderende miljø for barn som reiser med oss. Til tross for at sikkerhet, læring og lek er en grunnleggende rettighet for alle barn uansett hvor de vokser opp, opplever langt fra alle det. Ved å samarbeide med Redd Barna kan vi være med på å øke fokus på barns rettigheter. Vi ønsker å bidra til å samle inn penger til Redd Barnas viktige arbeid rundt om i verden, inkludert retten til et godt liv for barna lokalt i landene vi har reiser til,sier Marie-Anne Zachrisson fra Ving.

Med utgangspunkt i FNs barnekonvensjon, og ekspertisen fra Redd Barna, vil Ving:

  • Fokusere på å skape trygge og inkluderende miljøer for barn som reiser med Ving på ferie. Miljøer der det er plass til lek, glede og trygt samvær.
  • Sammen med sine gjester støtte Redd Barnas arbeid for å sikre et godt og trygt liv for utsatte barn rundt om i verden, spesielt på reisemålene Ving flyr til.
  • Hjelpe Redd Barna med å spre kunnskap om barns rettigheter og hvor fundamentalt viktige de er for å skape en god, trygg og sunn barndom for ens egne barn, deres venner og andre barn ute i verden.

Vi i Redd Barna er stolte over samarbeidet med Ving. Redd Barna kjemper hver dag for å styrke barns rettigheter i Norge og resten av verden. Samarbeidet med Ving vil bidra til at flere barn kan leve et verdig liv – uansett hvem de er og hvor de bor. Tusen takk for støtten Ving! Sammen gir vi verdens barn en stemme, sier Johan Lindelien Schwartz, Director Corporate Partnerships i Redd Barna.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Ving
Foto: Ving
Last ned bilde
Foto: Redd Barna
Foto: Redd Barna
Last ned bilde
Foto: Redd Barna
Foto: Redd Barna
Last ned bilde

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Alle kundehenvendelser: 915 08 888 / Vings kundeservice


Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. For hotell- og reisemålbilder, besøk Vings bildebank. https://www.ving.no/bildebank

Er du journalist og ønsker å kontakte Ving? Ring oss på pressetelefonen:  +47 23 15 58 38 eller skriv til presse@ving.no

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Nordic Leisure Travel Group inngår samarbeid med aktører innen «Direct Air Capture»20.6.2023 09:08:04 CEST | Pressemelding

Nordic Leisure Travel Group, som eier reisearrangørene Ving, Spies, Tjäreborg og Sunclass Airlines, har inngått en intensjonsavtale med selskapene Nordic DAC Group AB og Carbon Removal AS. Det norske selskapet Carbon Removal planlegger å ha et fangstanlegg klart innen 2027 for å samle inn karbondioksid fra luften ved såkalt Direct Air Capture (DAC), som deretter skal lagres permanent 2,6 km under havbunnen i Nordsjøen. Det fangede karbondioksidet kan også brukes som en ressurs i industrien, for eksempel i produksjonen av bærekraftig flydrivstoff (SAF).

Vings flyselskap Sunclass Airlines innleder samarbeid med Nordic Electrofuel6.2.2023 12:33:02 CET | Pressemelding

Sunclass Airlines, en del av Ving / Nordic Leisure Travel Group, har inngått en intensjonsavtale med Nordic Electrofuel (NEF) i Norge. Selskapene skal samarbeide om å fremme utvikling av syntetisk flydrivstoff (e-fuel), og Sunclass tar sikte på å kjøpe NEFs produkter når disse kommer på markedet. Nordic Electrofuel forbereder byggingen av et (PtL) kraft-til-væske-anlegg av industriell størrelse på Herøya. Anlegget skal produsere e-fuel av vannkraft, vann og gjenbruk av uunngåelig CO2.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom