Reitan Retail

Birgit Skarstein inngår samarbeid med Reitan Retail

Del
Samfunnsprofil og idrettsutøver Birgit Skarstein inngår avtale om langsiktig partnerskap med handelsselskapet Reitan Retail. Avtalen skal styrke Skarsteins rammer i OL-satsingen og sikre Reitan Retail en rollemodell og samfunnskontakt mens hun er aktiv idrettsutøver og videre som fast ansatt etter endt idrettskarriere.
Birgit Skarstein og Ole Robert Reitan (Foto: Ulrik Rolfsen)
Birgit Skarstein og Ole Robert Reitan (Foto: Ulrik Rolfsen)

Skarstein (33) har bred erfaring fra media, politikk og organisjonsliv, i Norge og internasjonalt. Blant en rekke ulike roller og verv, har hun vært representant for Arbeiderpartiet i Oslo bystyre fra 2015-2019, ledet Idrettsgallaen på NRK og i ti år vært medlem av Global Shapers, et initiativ for unge ledere i regi av World Economic Forum.

Skarstein er også en verdenskjent paralympisk utøver, både som roer og langrennsløper. Hun har konkurrert i fem paralympiske leker og ble i Tokyo i 2021 paralympisk mester i roing. Skarstein har vunnet 12 VM-medaljer, hvorav seks gull, satt flere verdensrekorder og vunnet verdenscupen sammenlagt både i roing og langrenn.

Skarsteins prestasjoner både på idretts- og samfunnsarenaen gjenspeiles i en rekke priser, medaljer og anerkjennelser. Hennes engasjement, deltakelse og måloppnåelse i samfunnslivet parallelt med satsing på høyeste sportslig nivå gir en sjeldent verdifull erfaringsbase.

– Birgit har en imponerede bredde i sin merittliste, fra næringsliv, politikk, idrett og samfunn, både i Norge og internasjonalt. Hun er visjonær og målrettet i sitt samfunnsengasjement, med en tydelig stemme og tro på inkludering, mangfold og likeverd, sier Ole Robert Reitan, CEO i Reitan Retail.

– Birgits visjon passer svært godt med verdigrunnlaget til Reitan Retail, et selskap som dyrker mennesker som brenner for noe og gir tillit til å gjennomføre. Hos oss skal alle ha mulighet til å lykkes, sier Reitan.

Skarstein har valgt en strategi med langsiktige relasjoner til samarbeidspartnere som passer og styrker hennes verdier, stemmer overens med hennes visjoner og som tar samfunnsansvar, både i dag og for fremtiden.

– Min visjon er å gjøre en forskjell. Idretten er fantastisk til å skape engasjement og bygge samhold. Både på idrettsarenaen og i samfunnet jobber vi som et lag der alle bidrar i hver sin rolle. Det handler om å gi enkeltmennesker muligheter og samtidig verdsette fellesskapet. Reitan Retail er et verdibasert selskap som passer godt med med mine visjoner og det jeg står for, sier Skarstein.

Reitan Retail skal være en aktiv støttespiller for Skarstein i avtaleperioden fra 2022 til og med 2024. Når Skarstein avslutter sin karriere som aktiv toppidrettsutøver går avtalen over i en fast ansettelse, som samfunnskontakt i Reitan Retail sin avdeling for Kommunikasjon og samfunn.

– Med denne form for avtale, har jeg mulighet til å satse på idretten så lenge jeg ønsker det, samtidig som jeg har mulighet til å fortsette samfunnsengasjementet fra en solid plattform også etter endt idrettskarriere. Det passer meg midt i blinken, og jeg gleder meg til å komme enda tettere på selskapet og menneskene, sier Skarstein.

Allerede i 2022, skal Skarstein starte arbeidet med å lede et rådgivende organ i Reitan Retail, «future advisory board», som skal skal gi innspill og råd til selskapet i utformingen av fremtidens kundeopplevelser, under overskriften «Retail2050».

Kontakter

Bilder

Birgit Skarstein og Ole Robert Reitan (Foto: Ulrik Rolfsen)
Birgit Skarstein og Ole Robert Reitan (Foto: Ulrik Rolfsen)
Last ned bilde
Birgit Skarstein og Ole Robert Reitan (Foto: Inger Sethov)
Birgit Skarstein og Ole Robert Reitan (Foto: Inger Sethov)
Last ned bilde

Lenker

Om Reitan Retail

Reitan Retail
Reitan Retail
Gladengveien 2
0661 OSLO

24 09 85 55https://www.reitanretail.no/

Reitan Retail er et ledende handelsselskap i Norden og Baltikum med virksomhet innen dagligvare, servicehandel og mobilitet i syv land.

Vi er en familie med 42.000 positive og offensive mennesker og sterke merkevarer som REMA 1000, Narvesen, R-kioski, Pressbyrån, Uno-X, YX og 7-Eleven.

Med sterke verdier, effektiv drift og lokalt eierskap, deler vi et felles mål om å skape de beste kundeopplevelsene i folks hverdag, og bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Vår unike franchisemodell er kjernen i vår forretningsmodell, og kunden er vår øverste sjef. Vi er en del av folks hverdag - hjemme, på farten og på veien. Vi er nære, enkle og ansvarlige.

I Reitan Retail, deler vi sterke verdier og et felles formål: Å gjøre hverdagen litt enklere og verden litt bedre.

Følg pressemeldinger fra Reitan Retail

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Reitan Retail på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Reitan Retail

Reitanselskaper inngår stor eiendomsavtale i Danmark17.1.2024 12:00:00 CET | Pressemelding

REMA 1000 Danmark selger 64 butikkeiendommer til DK Retail Invest AS, som eies av AKA AS, Reitan Eiendom AS og Steensland-familiens investeringsselskap AS Straen. Avtalen har en verdi på om lag NOK 2,8 milliarder, og er større enn noen annen eiendomstransaksjon gjennomført av private, norske investorer det siste året. Kjøperne har også en opsjon på kjøp av et ytterligere antall eiendommer utover dette.

Reitan companies sign major real estate agreement in Denmark17.1.2024 12:00:00 CET | Press release

REMA 1000 Denmark sells 64 retail properties to DK Retail Invest AS, which is owned by AKA AS, Reitan Eiendom AS and the Steensland family's investment company AS Straen. The agreement has a value of approximately NOK 2.8 billion, and is larger than any other real estate transaction carried out by private Norwegian investors in the past year. The buyers also have an option to purchase an additional number of properties beyond this.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye