Luftambulansetjenesten HF

Personellet ved ambulanseflybasen i Kirkenes har flyttet tilbake

Del
Alt personell er nå tilbake på ambulanseflybasen i Kirkenes. Personellet har siden fredag 25. mars bodd på hotell på grunn av radonmålinger som viste for høye verdier.

Som følge av dette ble responstiden økt fra 20 minutter til 61 minutter fordi personellet bodde et annet sted enn basen.

Nå når personellet er flyttet tilbake så har responstiden gått tilbake til 20 minutter.

Huseier Ugland Air Property AS har gjort en rekke tiltak ved basen for å sørge for akseptable radonverdier i arbeidsmiljøet. Det er blant annet etablert flere radonbrønner som sørger for at radon ikke slipper inn i bygget, montert flere ventiler og det gjøres nå sanntidsmålinger av radon i bygget som viser akseptable radonverdier.

Mer informasjon om radonmålingene finner du her

Nøkkelord

Kontakter

Om Luftambulansetjenesten HF

Luftambulansetjenesten HF
Luftambulansetjenesten HF
Postboks 235
8001 Bodø

75 54 99 50http://www.luftambulanse.no/

Luftambulansetjenesten HF er ansvarlig for all luftambulanse i Norge. Selskapet eies av de regionale helseforetakene og er fullfinansiert av det offentlige.

Følg pressemeldinger fra Luftambulansetjenesten HF

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Luftambulansetjenesten HF på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Luftambulansetjenesten HF

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye