SJ Norge

SJ kutter prisene

Del
Nå har SJ Norge en gledelig melding til alle reisende. Regjeringens beslutning om å forlenge den økonomiske støtten til togselskapene har gitt oss mulighet til å gi ekstra gode priser for reiser med våre tog.
Administrerende direktør i SJ Norge, Rikke Lind.
Administrerende direktør i SJ Norge, Rikke Lind.

– Jeg vil takke samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) for at han foreslo å forlenge støtteordningen til togselskapene ut juni, sier administrerende direktør i SJ Norge, Rikke Lind.

– Vi kutter nå prisene på periodebillett med 20 % og innfører billig tirsdag fortsetter Lind, som håper dette gjør at flere velger å reise klimasmart med tog.

Billigere periodebilletter

Rikke Lind forteller at SJ Norge nå skal gi både de som reiser kort og langt muligheten til å reise billigere.

– Mange av våre reisende med periodebillett har fått en ny arbeidshverdag hvor hjemmekontor noen dager gjør at de reiser færre dager til kontoret. For å møte denne nye arbeidshverdagen gir vi nå 20% rabatt på våre periodebilletter for de som reiser med Saltenpendelen mellom Rognan- Fauske – Bodø og med Trønderbanen utenfor sone A. Med dette håper vi å bidra til at flere reiser med tog og lar bilen stå de dagene de skal på kontoret, sier Rikke Lind. 

Reis klimasmart på tirsdager for 199,-

– For de som skal reise litt lengre vil det hver tirsdag frem til 15. juni bli mulig å reise med SJ NORDs tog for 199,- for standard togbillett på sj.no. Tilbudet gjelder togstrekninger med plassreservasjon på Dovrebanen, Nordlandsbanen, Rørosbanen og Raumabanen, forteller Lind. 

– I tillegg gir vi -20% på all mat og alkoholfri drikke i kaféen om bord i togene på Dovrebanen og Nordlandsbanen på tirsdager, så nå legger vi til rette for at tirsdager blir den nye store reisedagen for de som skal reise langt, avslutter Lind som ser frem til å ønskede reisende  velkommen om bord!

Bilder

Administrerende direktør i SJ Norge, Rikke Lind.
Administrerende direktør i SJ Norge, Rikke Lind.
Last ned bilde
Raumabanen. (Foto Leif Johnny Olestad)
Raumabanen. (Foto Leif Johnny Olestad)
Last ned bilde

Om SJ Norge

SJ Norge
SJ Norge
Jernbanetorget 1
0154 Oslo Oslo

https://www.sj.no

SJ er et svensk, statlig eid og kundefokusert selskap, som i mer enn 160 år har tilbudt togreiser og kundeopplevelser i egen regi og i samarbeid med andre. Vi er den største togoperatøren i Norden og den eneste som driver togtrafikk mellom Skandinavias tre hovedsteder. Hver dag reiser rundt 150.000 kunder med noen av våre 120 togavganger fra våre 291 stasjoner.

Etter anbudsrunde, i regi av Jernbanedirektoratet, ble SJ Norge i juni 2019 tildelt Trafikkpakke 2, Nord. SJ Norge startet trafikken ett år senere, 8. juni 2020. 

Alle strekningene spiller en viktig rolle i det norske samfunnet og i mange nordmenns liv. Trafikkpakken er spredt over et stort geografisk område og inneholder, i tillegg til Dovre- og Nordlandsbanen, fem andre togstrekninger – Raumabanen, Rørosbanen og Meråkerbanen.

Dette innbefatter blant annet togtilbudene som er kjent som Trønderbanen (Steinkjer – Trondheim- Røros / Oppdal) og Saltenpendelen ( Rognan – Bodø). Togtilbudet markedsføres under navnet SJ NORD.

 

Følg pressemeldinger fra SJ Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra SJ Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra SJ Norge

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye