PBL (Private Barnehagers Landsforbund)

Anne Lindboe går av som PBL-direktør

Del
Anne Lindboe slutter i jobben som administrerende direktør i PBL (Private Barnehagers Landsforbund). – Det har vært en stor ære å få jobbe for alle de flotte og viktige medlemsbarnehagene i PBL. Men nå er tiden kommet for å gå videre og søke nye utfordringer, sier Lindboe.
Anne Lindboe går av som administrerende direktør i PBL (Private Barnehagers Landsforbund).
Anne Lindboe går av som administrerende direktør i PBL (Private Barnehagers Landsforbund).

Hun orienterte selv de ansatte i PBL på et digitalt allmøte mandag 3. januar.

– Det har ikke vært en enkel avgjørelse å ta, men jeg er nå kommet til at tiden er riktig for meg til å gå videre og har derfor valgt å si opp stillingen som administrerende direktør i PBL. Det er ikke med lett hjerte jeg forlater en så flott og viktig organisasjon, og jeg er heldig som har fått være med å drive denne organisasjonen videre i disse årene, sier den avtroppende direktøren.

Anne Lindboe har ledet PBL i tre og et halvt år, siden august 2018. Da kom hun fra rollen som barneombud.

– Det har vært en stor ære å få jobbe for medlemsbarnehagene i PBL, og det har vært utrolig spennende å bli kjent med så mange forskjellige eiere og ansatte i ulike private barnehager. De gjør en utrolig viktig jobb – spesielt for barna, men også for familiene og samfunnet. Det fortjener de stor anerkjennelse for, sier Lindboe.

Hun har sin siste arbeidsdag i PBL 3. januar. Fra samme dag har styret i PBL konstituert Jørn-Tommy Schjelderup som administrerende direktør i PBL. Schjelderup har jobbet i PBL siden 2001 og kommer fra stillingen som viseadministrerende direktør.

Også PBLs styreleder Eirik Husby deltok på møtet for de ansatte mandag. Han ga den avtroppende direktøren ros for jobben hun har gjort for PBL og medlemsbarnehagene.

– Anne har virkelig satt spor etter seg i PBL. Sammen med resten av administrasjonen har hun utrettet store og viktige ting for medlemsbarnehagene. Hun har ledet PBL gjennom en god og nødvendig utvikling, satt i gang viktige prosjekter og sikret viktige politiske gjennomslag for medlemsbarnehagene våre. På vegne av styret vil jeg takke Anne for den store og viktige jobben hun har gjort for PBL og medlemmene, sier Husby.

Nøkkelord

Kontakter

Anne Lindboe, administrerende direktør i PBL
Telefon: 465 01 940 eller e-post: anne.lindboe@pbl.no

Bilder

Anne Lindboe går av som administrerende direktør i PBL (Private Barnehagers Landsforbund).
Anne Lindboe går av som administrerende direktør i PBL (Private Barnehagers Landsforbund).
Last ned bilde

Om PBL (Private Barnehagers Landsforbund)

PBL (Private Barnehagers Landsforbund)
PBL (Private Barnehagers Landsforbund)
Prinsens gate 91
8003 Bodø

75553700https://www.pbl.no/

PBL (Private Barnehagers Landsforbund) er en landsomfattende interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for private barnehager.

Følg pressemeldinger fra PBL (Private Barnehagers Landsforbund)

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra PBL (Private Barnehagers Landsforbund) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra PBL (Private Barnehagers Landsforbund)

Debattinnlegg: Tanker ved streikens slutt17.11.2022 15:58:19 CET | Debattinnlegg

Nylig ble PBL enig med Fagforbundet, Utdanningsforbundet og Delta om en ny hovedavtale og hovedtariffavtale for perioden 2022-2024. Dermed er en altfor lang barnehagestreik endelig over. Streik er alltid krevende – for alle involverte. Og nesten alltid rammes en uskyldig tredjepart når arbeidsgiversiden og arbeidstakersiden forhandler om tariff og ikke blir enige. Når det blir streik i en barnehage, rammes tredjepart ekstra hardt. For ikke bare er gode barnehager svært viktige for barna, de er i mange tilfeller helt avgjørende for å få arbeids- og familielivet til å fungere. Vi har de siste ukene fått tilbakemeldinger fra mange foresatte som har opplevd situasjonen som svært krevende. Beskrivelsene av en hverdag som ikke går opp, har ikke overrasket, men de har gjort inntrykk. Den første streiken i PBLs tariffområde på mer enn 20 år kom dessuten på et svært ubeleilig tidspunkt: Kort tid etter en pandemi, rett etter en langvarig kommunal skolestreik og i en periode der høy prisstigning

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom