Politihøgskolen

Media velkommen på boklansering

Del
Politiutdanningen har rundet 101 år. Nå inviteres media til boklansering onsdag 24, november, ved Politihøgskolen i Oslo. 21 forfattere har sett på betydningen av politiutdanningen, før og nå.

Markeringene av jubileet ble noe endret grunnet pandemien, men det har vært mange artikler og omtaler, både i 2020 og i 2021. Nå foreligger altså boken om historikken, og om utdanningens rolle inn i et samfunnsperspektiv. Både i fortid, nåtid – og med et blikk inn i fremtiden. Tittelen er: Kunnskap for et tryggere samfunn? Norsk politiutdanning 1920 – 2020.

Forfatterne og gjester vil være til stede, i et bokbad – med debatt.

Arrangementet er altså på Politihøgskolen i Oslo, Majorstua, onsdag 24. november. Dørene åpnes 14.30, og selve lanseringen starter 15.00.

Media må gjerne melde seg på i forkant, send en mail til presse@phs.no. Eller ved direkte oppmøte. Uansett: Husk pressekort og ID.

Her er litt mer om arrangementet.

Boklansering - Politihøgskolen (politihogskolen.no)

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Politihøgskolen

Politihøgskolen
Politihøgskolen
Slemdalsveien 5
0369 Oslo

23 19 99 00http://www.politihogskolen.no

Politihøgskolen er den sentrale utdanningsinstitusjonen for politi- og lensmannsetaten, med eit eige styre som øvste organ. Politihøgskolen har til oppgåve å gi grunnutdanning for teneste i politi- og lensmannsetaten og etter- og vidareutdanning til dei tilsette i etaten. Politihøgskolen driv forskings- og utviklingsarbeid og fagleg formidling innanfor fagområda sine. Politihøgskolen har fire studiestader: Oslo, Bodø, Kongsvinger og Stavern.

Følg pressemeldinger fra Politihøgskolen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Politihøgskolen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Politihøgskolen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom