Lerum lanserer saft med julebrussmak: – Nå blir det både Rød og Brun julebrussaft i butikkene!
Debatten om hvilken julebrussmak som er best har splittet landsdeler, venner, naboer og kollegaer, og fortsetter nå også innen saft. Lerum lar forbrukerne engasjere seg, og begge fargene av saft med julebrussmak lanseres ved at du kan stemme på hvilken smak som vinner julebrusvalget 2021.
– Det er alltid spennende for oss i Lerum å lansere nye smaker med ZERoh!, men denne gangen ligger det en ekstra spenning knyttet til hvilken av de to som blir tatt best i mot. Uansett blir det nå blir det nå i alle fall både Rød og Brun julebrussaft i butikkene, sier markedssjef Ronny Solvik.
Sikker på å treffe julebrusfolket
Det er ingen tvil om at julebrus er en viktig tradisjon for mange nordmenn, og i kjølvannet av denne tradisjonen har nordmenn i økende grad diskutert om rød eller brun brus er den beste. Rød julebrus har tradisjonelt stått sterkt vest i Norge, mens brun julebrus synes å ha vært mest populært på østlandet og nordover.
Det er heller ingen tvil om at nordmenn liker den friske smaken av et glass med sukkerfri saft. Dermed vil de nye saftene med julebrussmak treffe midt i blinken for nordmenn. Også de som er mest glad i kullsyreholdig drikke vil bli fornøyd med denne saften, sier Solvik som forteller at både den Røde og Brune smaken er testet ut med kullsyrevann.
Julebrusvalg 2021
– For Lerum har rød julebrus alltid vært favoritten, men når vi nå skal selge ZERoh! med julebrussmak fremsto det ganske åpenbart at vi likevel måtte gå for både Rød og Brun. Vi har lange tradisjoner for saft i alle regnbuens farger, og det sier seg selv at vi ikke kunne begrense oss selv bare fordi det er et juleprodukt.
Lerum vil i sin lansering legge vekt på at dette tross alt dreier seg om at folk må ta et julebrussmakvalg, og har latt seg inspirere av opptil flere andre valg de siste årene. Både det amerikanske, og det norske valget har engasjert. Solvik håper det fortsatt er litt engasjement igjen hos nordmenn på slutten av året.
– Jeg skal innrømme at jeg er forutinntatt her, og føler meg sikker på at ZERoh! med smak av rød julebrus blir min personlige favoritt og at min stemme går til den. Når det er sagt har jeg hørt fra interne kilder som også normalt drikker rød julebrus, at den brune smaken er minst like god. Det er derfor jeg er ekstremt spent på årets valgresultater, sier markedssjefen som understreker at valget selvfølgelig vil være hemmelig internt i Lerum.
Markedssjefen er veldig spent på hvilken av de to smakene som kommer til å bli mest populær hos folket, og ønsker å komme så tett opp til fasiten som mulig.
– I år spør vi fans i sosiale medier hvilke julebrussaft de liker best, og inn mot jul vil vi presentere både nasjonale og lokale tall. Vi er klare over at dette er en polariserende debatt, men jeg håper at vi likevel klarer å la dette foregå uten ufinheter om motstanderne, sier Solvik.
Kontakter
Ronny SolvikMarkedssjef
Tel:907 57 557ronny.solvik@lerum.noBilder
Om Lerum
Med lidenskap og kunnskap om foredling av ekte frukt og bær har familien Lerum sidan 1907 safta og sylta i saftbygda Sogndal. Vi er stolte over at vi framleis er ei familiebedrift som i dag vert driven av 4. generasjon Lerum. Vi skal lage verdas beste smak av frukt og bær!
Følg pressemeldinger fra Lerum
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Lerum på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra Lerum
To nye smaker fra ZERoh!: Saft med smak av skumnisser og pepperkaker2.10.2024 08:01:00 CEST | Pressemelding
Årets julenyhet fra saftbygda vil trolig gi nordmenn hakeslipp.
Endelig solbærsirup uten tilsatt sukker6.2.2024 08:00:38 CET | Pressemelding
Lerum har hatt stor suksess med saft uten tilsatt sukker, men den folkekjære solbærsirupen har vist seg å være vanskelig å endre. Frem til i år.
Lerum og De Historiske med eit historisk samarbeid27.4.2023 09:01:00 CEST | Pressemelding
Lerum lanserar eit eksklusivt syltetøy for De historiske med bær frå garden der det heile starta i 1907. Bæra er handplukka og foredla til eit syltetøy med heile 70 prosent bringebær .
Lerum lanserer skvåsj24.2.2021 13:15:00 CET | Pressemelding
Vet du ikke hva skvåsj er? Da er du ikke alene! Selv ikke produktutviklerne i Lerum var klar over at språkrådet hadde fornorsket et ubrukt begrep i den gamle saftforskriften. Årets nyvinning er to ulike smaker skvåsj.
Lerum med ny Smudi-smak22.2.2021 08:00:00 CET | Pressemelding
Følger opp fjorårets påleggssuksess laget med mango og fersken.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom