Norges Bryteforbund

PRESISERING: PRESSETREFF 27. SEPTEMBER VM BRYTING

Del

Norges Bryteforbund (NBF) inviterer media til pressetreff på Ullevaal Stadion mandag 27. september kl 10.00. Oppmøte i resepsjonen til Norges Idrettsforbund.

Generalsekretær Morten Sandnæs i Norges Bryteforbund vil sammen med sportssjef Erik Rønstad og landslagstrener Fritz Aanes være tilstede på pressetreffet sammen med utøvere og byråd Raymond Johansen.

Det blir først en fellesdel og deretter muligheter for en til en intervjuer og fotografering.

VM i bryting arrangeres på Jordal Amfi fra 2.-10. oktober. 800 deltakere fra mer enn 80 land er påmeldt.

Les mer om VM her:https://bryting.no/home/

Akkreditering til VM i bryting:
Det er UWW (det internasjonale bryteforbundet) som behandler søknader om akkreditering:https://athena.uww.org/press

Mediekontakt VM i bryting: Svein Graff, mobil: 92287219

Bilder

Om Norges Bryteforbund

Norges Bryteforbund
Norges Bryteforbund
Sognsveien 75 L (inngang fotballforbundet)
0855 Oslo

416 66 651http://www.bryting.no/

Norges bryteforbund dekker de olympiske grenene gresk romersk og fristil bryting samt sumo, sandbryting, og håndbak. Det er totalt ca. 7.000 medlemmer fordelt på 63 klubber over hele landet. De fleste klubbene organiserer alle trening innen alle grener, mens andre kun organiserer treninger i en eller to. Det gjennomføres årlig ca. 50 brytestevner i Norge. 

Bryting er en relativ liten idrett i Norge men er en stor idrett internasjonalt. Norsk Bryting har stolte tradisjoner, og har en sterk toppidrettskultur og leverer internasjonale medaljer jevnlig.  Bryting er en av de sommeridretter som har klart å kvalifisere deltakere til samtlige sommer OL i moderne tider. Vi har nå en ny generasjon med store talenter som hevder seg på internasjonalt nivå.