DLA Piper

May Britt Dørum-Persen er ansatt som ny COO i DLA Piper

Del
May Britt Dørum-Persen er ansatt som chief operating officer (COO) i DLA Piper i Norge. Dørum-Persen har lang ledererfaring fra advokatfirmaet Wikborg Rein og kommer nå fra stillingen som seniorrådgiver i Norges Røde Kors.
May Britt Dørum-Persen
May Britt Dørum-Persen

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på arbeidet i DLA Piper. Firmaets internasjonale profil passer meg ypperlig, og jeg har stor tro på selskapets forretningsmodell. Jeg er overbevist om at innkjøpere av juridiske tjenester i stadig større grad vil vektlegge sømløs rådgivning på tvers av landegrenser når de kjøper juridiske tjenester.

Med min erfaring håper jeg å kunne bidra til å styrke og effektivisere interne og eksterne prosesser som vil ruste selskapet for fremtiden. Det være seg i oppfølging av salg, gjennomføring av effektive kundedialoger og prosjekter, så vel som innen analyse og rådgivning, sier May Britt Dørum-Persen.

Med 17 års erfaring fra Wikborg Rein, hvor hun blant annet har bekledd rollen som CFO, er Kjetil Johansen, styreleder og fungerende ledende partner i DLA Piper Norway, svært fornøyd med nyansettelsen.

– Ved å få May Britt om bord med et helhetlig overordnet ansvar for vår operative drift styrker vi ledelsen i selskapet vesentlig. Hun bringer med seg erfaring og kompetanse som firmaet, våre ansatte og våre kunder vil få stor glede av, sier Johansen.

Foruten sin fartstid i advokatbransjen har den nye DLA Piper-lederen erfaring som analytiker i Nycomed Pharma, økonomikonsulent i Saga Petroleum, daglig leder i Sportsklubben Vidar og Oslo Maraton, og nå senest seniorrådgiver i Norges Røde Kors.

- Gjennom denne ansettelsen og vår outsourcing av regnskaps- og økonomifunksjonen i firmaet fra august i år, ser vi for oss å bedre den operasjonelle driften betraktelig. Vi skal de neste årene bli mer effektive, og blant annet gjennom det og nye partnerrekrutteringer betydelig øke vår konkurransekraft og attraktivitet som arbeidsgiver og leverandør av juridiske tjenester, avslutter Johansen.

For ytterligere informasjon:

May Britt Dørum-Persen, chief operating officer, mobil 97 11 69 08 og e-post: may.britt.dorum-persen@dlapiper.com

Kjetil Haare Johansen, styreleder/fungerende ledende partner, mobil 97 75 56 11 og e-post: kjetil.johansen@dlapiper.com

Kontakter

Bilder

May Britt Dørum-Persen
May Britt Dørum-Persen
Last ned bilde

Om DLA Piper

DLA Piper
DLA Piper
Bryggegata 6
0250 Oslo

+47 24 13 15 00http://www.dlapiper.no

DLA Piper er et globalt forretningsadvokatfirma med 4700 advokater og kontorer i mer enn 40 land. Ved Oslo-kontoret på Aker Brygge arbeider det omkring 85 advokater og totalt i overkant av 120 ansatte.

Følg pressemeldinger fra DLA Piper

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra DLA Piper på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra DLA Piper

DLA Piper med ytterligere forsterking av sitt forsikrings- og tvisteløsningsteam31.1.2023 09:00:00 CET | Pressemelding

DLA Piper er i sterk vekst i Norge og i Norden og opplever en stadig økende etterspørsel av advokattjenester innenfor forsikringsrett og tvisteløsning. DLA Pipers tvisteløsningsteam ble i 2022 styrket med to nye partnere. Nå øker teamet ytterligere med rekrutteringen av en ny partner. Vi er glade for å kunne ønske Mohsin Ramani velkommen som ny partner fra 1. februar 2023.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom