Adecco Group

Blir det en nordmann i Mercedes EQ Formula teamet?

Del
Lead the Charge: En sesong, sett karrieren din i pole position. Mercedes-EQ Formula E Team og Modis lanserer jakten på en ambisiøs person for å bli med på laget for en elektrifiserende racing sesong i Formel E.

Mercedes-EQ Formula E Team har i samarbeid med den offisielle ingeniørpartneren Modis kunngjort en spennende mulighet for teknologi- og ingeniørstudenter, akademikere, eller andre med teknisk bakgrunn som ønsker å gjøre et spennende steg inn I motorsport verden en mulighet til i en sesong, å jobbe sammen med Team Principal Ian James, samt være kjernen i den bærekraftige fremtiden for motorsport.

Den talentfulle personen som får denne drømmerollen vil være basert i Brackley Storbritannia, med hyppige internasjonale reise- og helgeløp. Kandidaten vil få nøkkelansvar for et bestemt område og får muligheten til å utvikle- og lære hva som trengs for å kjøre et vellykket Formel E-team.

"Dette er en fantastisk mulighet for en ambisiøs person med lidenskap for teknologi, innovasjon og motorsport '', sier Jan Gupta, president i Modis. “Som et ledende selskap innen teknologi og digital ingeniør konsulentvirksomhet, er vi vant til å finne, plassere og kvalifisere verdens topptalenter innen teknologi, ingeniørfag, produksjon, finansielle tjenester og andre næringer.

“Å plassere noen i Mercedes-EQ Formula E Team, en merkevare helt synonymt med fremdragende teknikk er noe veldig spesielt og en fantastisk mulighet for noen å starte sin karriere innen dette spennende feltet.”


Ian James, Team Principal for Mercedes-EQ Formula E Team, er like entusiastisk:

“Da vi startet samarbeidet med Modis, visste vi at en av de viktigste tingene de ville gi oss var muligheten til å finne mennesker med høyspesialiserte tekniske ferdigheter. Disse er ikke enkle å finne, spesielt på et så konkurranseutsatt felt som Formel E. Denne spesifikke rollen er spesielt spennende fordi det handler om å utvikle talent for fremtiden, og vi er begge veldig fokusert på å bygge en mer bærekraftig fremtid. "


Rollen er spesielt designet for teknologi- eller ingeniør kandidater.Den ideelle kandidaten forventes å ha en dyp forståelse av teknologi og ingeniørfag, en sterk interesse for innovasjon, sport og racing mot en mer bærekraftig fremtid - for ikke å glemme viktigheten av fremragende kommunikasjonsevner der engelsk er viktigst. Med erfaring fra å jobbe med strategiske og operasjonelle prosjekter må den valgte kandidaten være en “ekte” person med en kan-gjøre-holdning.


11. juni arrangerer vi en live Quiz med Ian James.

Han vil snakke mer om hva du kan forvente deg fra denne rollen. Finn ut mer detaljer om denne spennende stillingen her: www.modis.com/leadthecharge Gjør deg klar til å sette dine ferdigheter på prøve, for dette er en «once in a life time» mulighet!Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Adecco Group

Adecco Group
Adecco Group
Sjølyst plass 2
0268 Oslo

23 29 00 00https://www.adecco.no

Om Modis

I den verden der IT og ingeniørarbeid møtes, er Modis pionerer for smart industri. Modis leverer kompetanse innen IT og digital engineering for å akselerere innovasjon og digital transformasjon. Ved å kombinere et unikt tjenestetilbud fra Tech Consulting, Tech Talent Services og Tech Academyløsninger gjør Modis det mulig for bedrifter å utvikle seg, skalere og prestere. Modis har et globalt fotavtrykk med 30 000+ konsulenter i over 20 land med fokus på kognitiv teknologi, digital transformasjon, sky og infrastruktur, smart økosystem og industri 4.0 på tvers av nøkkelbransjene innen bilindustri og transport, miljø og energi, programvare, internett og kommunikasjon, Finansielle tjenester og industriell produksjon.

Modis er en del av Adecco Group, verdens ledende HR-løsninger og et Fortune Global 500-selskap. www.modis.com

Om Mercedes-EQ Formula E Team

Motorsport har I mer enn 125 år vært viktig for Mercedes-Benz. Det første kjøretøyet som hadde Mercedes-Benz-navnet, var en racerbil. I fjor la Mercedes-Benz til et nytt kapittel i sin lange og vellykkede motorsporthistorie. ABB FIA Formula E World Championship er den ideelle plattformen for å demonstrere ytelsen til Mercedes-EQ batteridrevne elektriske biler, og tilbyr en helt ny type opplevelse, som kombinerer racing med en unik begivenhetskarakter. Laget feiret den første helt elektriske løpsseieren for Mercedes-Benz og avsluttet sin debut sesong i Formel E på tredjeplass i lagmesterskapet.

Modis kontakt globalt:

Maria Bergving
Global Head of Marketing
Modis Maria.Bergving@modis.com
+46 (0) 7368 470 53


Mercedes-EQ Formula E Team kontakt:

Bradley Lord
Mercedes-Benz Motorsport Communications Director
blord@mercedesamgf1.com
+44 (0) 7785 682 893

Følg pressemeldinger fra Adecco Group

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Adecco Group på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Adecco Group

ISS og Adecco inngår solidaritetssamarbeid for Ukraina4.8.2022 10:59:00 CEST | Pressemelding

Krigen i Ukraina har gjort sterkt inntrykk. Adecco og ISS ønsker å hjelpe med det vi kan best – få folk i jobb. ISS rekrutterer rundt 1500 medarbeidere i året, og mange av disse stillingene gjøres nå tilgjengelig gjennom AdeccoJobsForUkraine.com. - Dette er et historisk samarbeid som vil hjelpe ukrainske flyktninger i Norge med å integreres og finne meningsfulle aktiviteter å fylle dagene sine med, sier Torben Sneve. Vi i Adecco vil hjelpe med det vi kan best – få folk ut i jobb. Vi hadde ikke vært i stand til å nå det målet uten ISS.

Adeccosjef med oppfordring til regjeringen på NHO-konferanse: Flyktninger må ha meningsfylte aktiviteter å fylle dagene sine med12.5.2022 11:00:00 CEST | Pressemelding

Vi må ønske flyktninger velkommen til landet vårt med tilbud og aktiviteter. Uten meningsfylt arbeid eller noe annet å bruke dagene sine på, blir de sittende glemt på asylmottak rundt omkring i landet, sier Torben Sneve, konserndirektør for Adecco Group Nordics på NHOs årskonferanse, som går av stabelen i Oslo Spektrum i dag.

Håkon Tomter (24) fra Hamar fikk sommerjobben som Konsernsjef – han skal lede 11000 ansatte i sommer4.5.2021 09:44:18 CEST | Pressemelding

Håkon Tomter gikk til topps i Adecco Gruppen sin årlige kampanje “CEO for One Month”, i juni måned blir han konsernsjef og øverste leder for over 11000 ansatte, med en lønn på 100.000. Stillingen lyses ut i 47 andre land, og Håkon er nå med å kjempe om å også bli global CEO i september. Håkon er fra Hamar og studerer Økonomi ved Universitetet i Oslo.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom