Adecco Group

Håkon Tomter (24) fra Hamar fikk sommerjobben som Konsernsjef – han skal lede 11000 ansatte i sommer

Del
Håkon Tomter gikk til topps i Adecco Gruppen sin årlige kampanje “CEO for One Month”, i juni måned blir han konsernsjef og øverste leder for over 11000 ansatte, med en lønn på 100.000. Stillingen lyses ut i 47 andre land, og Håkon er nå med å kjempe om å også bli global CEO i september. Håkon er fra Hamar og studerer Økonomi ved Universitetet i Oslo.

10 imponerende unge ledertalenter, men det var Håkon som overbeviste.
Prosessen ble avsluttet torsdag 29. april, med et fulldags digitalt assessmentsenter der topp 10 måtte løse ulike oppgaver individuelt og i gruppe foran et publikum samt jury. I juryen satt Torben Sneve, Nordisk konsernsjef i Adecco Gruppen, Eline Sommerfelt Bårdstu, Konserndirektør HR i Nortura, August Németh Winter, Konsernanalytiker i AF Gruppen og vår CEO for One Month 2019, Ketil Kjeldsberg, direktør for Badenoch+ Clark og Philip Lindvall, Nordisk Head of Talent i Adecco Gruppen. Til slutt var det altså Håkon Tomter som imponerte juryen og nådde helt til topps.  

 Da det ble annonsert at jeg fikk stillingen trodde jeg ikke helt det jeg hørte. Jeg hadde vært meg selv og gitt alt, og følelsen av å få full uttelling i en slik situasjon er helt uten sidestykke, sier Håkon Tomter, som danket ut over 900 andre kandidater gjennom rekrutteringsprosessen 

Torben Sneve, konsernsjef i Adecco, gleder seg til å ta imot Håkon i Juni. – Han er en sjelden kombinasjon av å være kicksøkende gjennom klatring og dykking til å lese sitater fra bøker til juryen i selveste finalen. Ydmyk, strukturert, kreativ og en god porsjon selvtillit er en herlig kombinasjon. Håkon er ikke A4. Derfor fikk ham min stemme. Konsernsjefen har 10-års jubileum i år. Alle i Adecco lever etter vår fantastiske visjon Making the future work for everyone. Det er noe Håkon virkelig vil bidra til. Takk, Håkon. Gleder meg til å jobbe med deg. 

Finalister i Konsernsjefen 2021 

Navn 

Alder 

Kommer fra 

Studiested 

Studieretning 

Telefon 

Aurora Angelica Birkeland 

 

19 

Asker 

Cardiff University 

Matematikk 

46785436 

 

Cora Gabrielle Møller Jensen 

 

25 

Oslo 

Universitetet i Bergen 

Rettsvitenskap 

45006461 

 

Elias Selhi 

 

22 

Oslo 

Handelshögskolani Stockholm (Stockholm School of Economics) 

Business & økonomi 

 

46788605 

 

 Håkon Tomter 

24 

Hamar 

Universitetet i Oslo 

Economics 

91544886 

 

Jørgen Brukstuen 

 

21 

Lillehammer 

NTNU, Trondheim 

Økonomiogadministrasjon 

48604008 

 

Karoline Nielsen 

 

27 

Skien 

NTNU, Trondheim 

Medisinstudiet 

92499101 

 

Kathrine Holteberg 

 

22 

Farsund 

Universitetet iAgder 

IndustriellØkonomiogTeknologiledelse 

46850706 

Marcus Theodor Moen 

22 

Jessheim 

Universitetet iBergen 

Statistikk og data science 

90212739 

 

Marie Rønnevik 

22  

Nesodden 

BI, Oslo 

Økonomi og ledelse, ledelse og endring som hovedprofil 

92203239 

 

Nils-Gunnar Abrahamsen 

 

24 

Oslo 

NTNU 

Industriell Økonomi og Teknologiledelse 

 91576753 

 

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Adecco Group

Adecco Group
Adecco Group
Sjølyst plass 2
0268 Oslo

23 29 00 00https://www.adecco.no

Adecco Group er et av Norges ledende selskap innen HR og bemanning. Selskapet er landsdekkende, og har over 60 års erfaring i Norge. Konsernet har over 400 ansatte, og 5000 medarbeidere ute i jobb hos kunder hver dag.

I Norge består Adecco-konsernet av seks merkevarer: Adecco, Badenoch & Clark, BHC Construction, Ingeniør Compagniet, Modis og Naviga. Vi leverer til kunder i alle bransjer, i offentlig og privat sektor.

Følg pressemeldinger fra Adecco Group

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Adecco Group på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Adecco Group

ISS og Adecco inngår solidaritetssamarbeid for Ukraina4.8.2022 10:59:00 CEST | Pressemelding

Krigen i Ukraina har gjort sterkt inntrykk. Adecco og ISS ønsker å hjelpe med det vi kan best – få folk i jobb. ISS rekrutterer rundt 1500 medarbeidere i året, og mange av disse stillingene gjøres nå tilgjengelig gjennom AdeccoJobsForUkraine.com. - Dette er et historisk samarbeid som vil hjelpe ukrainske flyktninger i Norge med å integreres og finne meningsfulle aktiviteter å fylle dagene sine med, sier Torben Sneve. Vi i Adecco vil hjelpe med det vi kan best – få folk ut i jobb. Vi hadde ikke vært i stand til å nå det målet uten ISS.

Adeccosjef med oppfordring til regjeringen på NHO-konferanse: Flyktninger må ha meningsfylte aktiviteter å fylle dagene sine med12.5.2022 11:00:00 CEST | Pressemelding

Vi må ønske flyktninger velkommen til landet vårt med tilbud og aktiviteter. Uten meningsfylt arbeid eller noe annet å bruke dagene sine på, blir de sittende glemt på asylmottak rundt omkring i landet, sier Torben Sneve, konserndirektør for Adecco Group Nordics på NHOs årskonferanse, som går av stabelen i Oslo Spektrum i dag.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom