Lerum med ny Smudi-smak
Suksessen fra 2020 er basert på ideen om å ta ut den naturlig søtningen fra frukt og bær, og tilsette det til en ny ladning med frukt og bær. På den måten skapte Lerum en helt ny påleggskategori: Frukt og bær – tilsatt frukt og bær. Innovasjonen fikk navnet Smudi-pålegg.
– Selv om vi i Lerum hele tiden tenker nytt, og forsøker å være nyskapende hver eneste dag, så var det faktisk første gang vi har skapt en helt ny påleggskategori, sier Marte Åril.
Når Lerum nå kommer med en ny smak i serien er de svært spent på hvordan forbrukerne tar i mot produktet.
– Ettersom Smudi-pålegg fremdeles er et helt nytt påleggskonsept forventer vi fremdeles at forbrukerne finner nye bruksområder – i tillegg til den klassiske brødskiva, selvfølgelig.
Gode tilbakemeldinger
Smudi-pålegg består kun av frukt og bær, og pålegget har derfor vekket interesse hos både bevisste småbarnsforeldre, så vel som interesseorganisasjoner som SunnereBarn.
– Som matprodusent må vi simpelthen ta vårt ansvar for folkehelsa. Vi ønsker at nordmenn skal kunne spise godt pålegg med god samvittighet hver eneste dag om de vil - også de som ønsker å leve sunt, sier Grethe Lerum.
Jordbær og Banan fikk toppscore og terningkast 6 ved lansering i fjor, og Lerum har tro på at Mango og Fersken vil få minst like gode resultater. Pålegget er testet på et bredt panel med barn som mener dette er den beste smaken hittil.
– Barn elsker å drikke smoothie med Mango, og nå får barna smaken som pålegg på brødskiva eller i frokostblandinga, sier Lerum.
Hun er svært fornøyd med at distribusjonen av pålegget er bred.
– Innovasjon og nyskaping er viktig også for kjedene, og Lerum er takknemlige for at samtlige lavpriskjeder har tatt inn Smudi-pålegg.
Kontakter
Marte Myklebust ÅrilMarkedssjef
Tel:958 81 013marte.aaril@lerum.noBilder
Om Lerum
Med lidenskap og kunnskap om foredling av ekte frukt og bær har familien Lerum sidan 1907 safta og sylta i saftbygda Sogndal. Vi er stolte over at vi framleis er ei familiebedrift som i dag vert driven av 4. generasjon Lerum. Vi skal lage verdas beste smak av frukt og bær!
Følg pressemeldinger fra Lerum
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Lerum på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra Lerum
To nye smaker fra ZERoh!: Saft med smak av skumnisser og pepperkaker2.10.2024 08:01:00 CEST | Pressemelding
Årets julenyhet fra saftbygda vil trolig gi nordmenn hakeslipp.
Endelig solbærsirup uten tilsatt sukker6.2.2024 08:00:38 CET | Pressemelding
Lerum har hatt stor suksess med saft uten tilsatt sukker, men den folkekjære solbærsirupen har vist seg å være vanskelig å endre. Frem til i år.
Lerum og De Historiske med eit historisk samarbeid27.4.2023 09:01:00 CEST | Pressemelding
Lerum lanserar eit eksklusivt syltetøy for De historiske med bær frå garden der det heile starta i 1907. Bæra er handplukka og foredla til eit syltetøy med heile 70 prosent bringebær .
Lerum lanserer saft med julebrussmak: – Nå blir det både Rød og Brun julebrussaft i butikkene!11.10.2021 10:00:00 CEST | Pressemelding
I år kommer det sukkerfri saft med julebrussmak fra saftbygda. Og ikke bare én. Lerum lanserer to forskjellige smaker – både rød og brun.
Lerum lanserer skvåsj24.2.2021 13:15:00 CET | Pressemelding
Vet du ikke hva skvåsj er? Da er du ikke alene! Selv ikke produktutviklerne i Lerum var klar over at språkrådet hadde fornorsket et ubrukt begrep i den gamle saftforskriften. Årets nyvinning er to ulike smaker skvåsj.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom