XPENG Norge

Kutter prisen på Xpeng G3

Del
Som følge av endringer i valutakurs reduseres prisen på Xpeng G3 Smart SUV til kr 358 000,-. Prisendringen får tilbakevirkende kraft, slik at den også vil gjelde for de som allerede har bestilt G3.

Xpeng G3 ble lansert for det norske markedet i slutten av april. Valutasituasjonen gjør det mulig for  importøren å sette ned prisen betydelig på den kritikerroste bilen. 

- Valutasituasjonen er helt annerledes nå enn da vi lanserte i april, og denne gevinsten vil vi gi videre til våre kunder. Alle som har bestilt G3 til den opprinnelige prisen skal også kompenseres slik at de mottar den samme fordelen, sier Espen Strømme, daglig leder i Zero Emission Mobility AS. 

Den nye prisen er kr 358 000,- for utstyrsnivå Smart, og kr 379 000,- for utstyrsnivå Premium. Premium har blant annet ventilert førersete og det karakteristiske takkameraet som kan styres med håndbevegelser. Begge modellene har en rekkevidde på 451 km etter WLTP-standarden. Bilene har også omfattende førerassistenter som er drevet av til sammen 20 sensorer, inkludert 12 ultrasoniske radarer, 5 HD-kameraer, og 3 millimeterbølge radarer.  

- Alle bilene er godt utstyrt, blant annet med den avanserte autopiloten Xpilot 2.5. Bilene vil også motta oppgraderinger gjennom såkalte OTA-oppdateringer i hele bilens levetid. G3 er en plattform for fremtiden, som gjør at du alltid vil ha en oppdatert bil med de nyeste funksjonene og forbedringene. Det er ingen biler som gir mer teknologi for pengene enn Xpeng G3, sier Espen Strømme, daglig leder i Zero Emission Mobility AS. 

Zero Emission Mobility AS har også kunngjort et unikt samarbeid med MECA og NAF, som sikrer at man aldri er langt unna et sertifisert verksted. Xpengs biler leveres med et omfattende garantiprogram. 

De første norske bilene er snart på vei

I september vil Xpeng også lansere en helt ny online bilkonfigurator, som lar deg designe og bestille bilen fra din egen stue. 

- De første kundebilene som skal til Norge er i produksjon nå, og vil sendes fra fabrikken i midten av september. Kundene kan vente å motta bilene i løpet av november, sier Espen Strømme.  

For mer informasjon om Xpeng G3, henviser vi til våre nettsider: https://www.xpeng.no/g3.html

Vedlegg: Bilder av Xpeng G3

Kontakter

Informasjon, vennligst kontakt:


Espen Strømme, Daglig leder i Zero Emission Mobility AS.


Tlf: 995 83 597, espen@zem.no.

Bilder

Om XPENG Norge

XPENG NorgeXPENG Motors er en av Kinas ledende selskaper innen smarte elektriske biler. Selskapet designer, utvikler, produserer og selger smarte elbiler som er sømløst integrert med ny teknologi som AI og avanserte førerassistenter. XPENG har satset på en egen utviklingsavdeling og intelligent produksjon for å gi sine kunder en bedre mobilitetsopplevelse. I dag jobber ca. 50 % av de over 10.000 ansatte med utvikling og intelligente løsninger. Ledende eksperter fra internett-, bil- og teknologibransjen har gått sammen i ledelsen, med et åpent tankesett og en langsiktig sektorovergripende visjon. XPENG skal skape smarte elektriske biler bygd på teknologi og data, og forme fremtidens mobilitetsopplevelse. XPENG er tilstede med egen organisasjon i Norge og har lansert elbilene G3 og P7. Norge er det første markedet i Europa hvor XPENG har etablert seg.

Følg pressemeldinger fra XPENG Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra XPENG Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XPENG Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye