KS

KS og forhandlingssammenslutningene med felles uttalelse

Del
Hele Norge er nå i en helt spesiell og veldig vanskelig situasjon. KS og forhandlingssammenslutningene følger situasjonen nøye og har tett dialog for å finne løsninger på utfordringene som våre medlemmer – alle ansatte og kommunene/fylkeskommunen står i.

- Det er viktig at vi nå står sammen og samler oss om de råd og anbefalinger som kommer fra myndighetene. Helsemyndighetenes prioritet er nå å begrense smittespredningen i størst mulig grad, for å kunne gi helsehjelp til de som trenger det mest, sier KS og forhandlingssammenslutningene LO, Unio, YS og Akademikerne i en felles uttalelse.

KS og forhandlingssammenslutningene står nå sammen om et felles løft for å løse oppgavene.

- Vi er stolte av arbeidet som gjøres og understreker at raushet og gode prosesser lokalt nå er viktig for å skape trygghet i en krevende tid. Det er viktig å finne løsninger som trygger og i størst mulig grad sikrer innbyggerne, og som ivaretar arbeidsgivers og arbeidstakers behov. Gode prosesser for dialog og medvirkning mellom arbeidsgivere og tillitsvalgte er særdeles viktig nå, står det i felles uttalelse.

Den felles uttalelsen er underskrevet av Bjørn Arild Gram, Mette Nord, Steffen Handal, Lizzie Ruud Thorkildsen og Jan Olav Birkenhagen.

Les hele uttalelsen under her:

Kontakter

Dokumenter

Om KS

KS
KS
Postboks 1378 Vika
0114 Oslo

24 13 26 01http://www.ks.no

Følg pressemeldinger fra KS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra KS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra KS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom