Omsorgsbygg Oslo KF

Olav Alme ny eiendomsdirektør i Omsorgsbygg

Del
Olav Alme starter i Omsorgsbygg i august, og kommer fra en lederstilling i Lier kommune. Han har lang erfaring innen eiendom, jus og finans, og vil være et godt tilskudd til ledelsen i foretaket.
Olav Alme,  ny eiendomsdirektør i Omsorgsbygg Oslo KF.
Olav Alme, ny eiendomsdirektør i Omsorgsbygg Oslo KF.
Han kommer fra stillingen som blant annet kommunalsjef i Lier kommune, og begynner i Omsorgsbygg 16. august.
- Jeg gleder meg til å bli en del av Omsorgsbygg og bidra til en viktig samfunnsoppgave. Med tidligere erfaring er innen eiendom, juss og finans – fra både privat og offentlig sektor, er denne stillingen som eiendomsdirektør på mange måter et destillat av tidligere erfaring. Omsorgsbygg er en meget solid og profesjonell aktør, som allerede har gjort en imponerende reise. Det blir spennende å bli en del av virksomheten og bidra til en fortsatt positiv utvikling med flinke mennesker. Jeg ser frem til en spennende oppgave med å lede et dyktig avdeling, med mål om å skap gode rammebetingelser for våre sluttbrukere og skape en sterk og god organisasjon.
Tore Fredriksen, konst.adm.dir. i foretaket, er fornøyd med ansettelsen.
- Dette er en nøkkelposisjon i Omsorgsbygg. Å være leder for kjernevirksomheten vår er krevende og givende. Jeg tror Olav er rett person til å utvikle avdelingen ytterligere, si han.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Olav Alme,  ny eiendomsdirektør i Omsorgsbygg Oslo KF.
Olav Alme, ny eiendomsdirektør i Omsorgsbygg Oslo KF.
Last ned bilde

Om Omsorgsbygg Oslo KF

Omsorgsbygg Oslo KF er et foretak som bygger, drifter, forvalter og vedlikeholder kommunale formålsbygg i Oslo, som barnehager, sykehjem, brannstasjoner m.m. Foretaket sorterer under Byrådsavdeling for næring og eierskap.

Følg pressemeldinger fra Omsorgsbygg Oslo KF

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Omsorgsbygg Oslo KF på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Omsorgsbygg Oslo KF

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye