Ethiopian Airlines

Utforsk Afrika i år

Del
Den ultimate familieferien er en god kombinasjon av spennende aktiviteter og rolig avkobling. Alt for å skape en perfekt ramme for fine opplevelser som skaper minner for livet. Safari etterfulgt av avslappende dager på kritthvite strender gir nettopp dette.
Idylliske Zanzibar er for mange den ultimate feriedrømmen.
Idylliske Zanzibar er for mange den ultimate feriedrømmen.

Den største verdensdelen på kloden strekker seg rundt 8000 kilometer fra nord til sør med ekvator omtrent på midten. Med hav på nært sagt alle kanter og et varierende klima, byr Afrika på store naturvariasjoner og et rikt dyreliv i alt fra regnskog til ørkenområder.  

Den ultimate reisedrømmen
6 av 10 nordmenn har en konkret drømmereise i tankene og et eksotisk sted langt unna vi drømmer om. Det viser en reiseundersøkelsegjennomført av Kantar TNS. Daglig leder og eier av reiseoperatøren Ditt Afrika er en av landets fremste afrikaeksperter. Hun har besøkt mange nasjonalparker i hele Afrika og lar seg imponere gang på gang. 

Daglig leder Cathrine Bryn

– Mange familier har safari høyt oppe på lista. Det å oppleve dyr tett på i deres naturlige habitat på åpne afrikanske sletter og i bushen er noe helt spesielt. Opplevelsene er så mektige og jeg merker at det gir en helt egen energi å være der, forteller Bryn. 

Krypskyttere den største trusselen

Når du velger å dra på safari, er du samtidig med på å bevare de afrikanske dyrene. Flere av artene er nemlig utrydningstruet. 

Inngangsbilletten vi betaler til nasjonalparkene går med til å støtte prosjekter og tiltak for å verne dyrene. Krypskyttereer den størstetrusselen, og det erheltavgjørende å sette inn beskyttendetiltak, sier Bryn.  

Safari, sol & strand
Afrikaeksperten anbefaler å kombinere safari med noen avslappende dager på en strand. 

– Det er så mange vakre steder å velge i. Øygruppen Seychellene består av 115 øyer, det gjør det ikke akkurat enklere å velge ut en favoritt. For mange er det naturlig å peke på Zanzibar i Det indiske hav. Med kritthvite strender, palmer og krystallblått hav er dette stedet et paradis på jord, smiler hun. 

Fjelltur på Madagaskar
Frister det med flere spennende opplevelser? Opplev Madagaskar. 80 prosent av dyrene og plantene du ser på Madagaskar finner du ingen andre steder på kloden. Her finner du også naturreservatet Tsingy de Bemaraha. Området har spektakulære steinformasjoner hvor du får fjellturer utenom det vi er vant til i Norge. 

Fly direkte til Addis Abeba
Ethiopian Airlines tilbyr seks ukentlige flyvninger til Addis Abeba via Stockholm. Salgsansvarlig Thomas Hellem i Ethiopian Airlines er stolt av å representere Afrikas beste flyselskap i 2017 og 2018, og som i tillegg mottok firestjerners sertifisering fra Skytrax i 2017. 

Flyselskapet er medlem i Star Alliance, verdens største luftfartsallianse. Med oss flyr du med våre Dreamlinere til flere enn 100 internasjonale destinasjoner på fem kontinenter, i tillegg til61 destinasjoner i Afrika. Din reisedrøm er så absolutt innen rekkevidde, smiler Hellem. 

For informasjon om flere reisetips og råd om din tur til Afrika, kan du kontakte Ethiopian Airlines sitt kundekontor i Oslo på telefon 220 64 401 eller se vår hjemmeside ethiopianairlines.no 

Reiseundersøkelsen er en landsdekkende undersøkelse gjennomført av Kantar TNS i desember 2018. 

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Idylliske Zanzibar er for mange den ultimate feriedrømmen.
Idylliske Zanzibar er for mange den ultimate feriedrømmen.
Last ned bilde
Afrikaeksperten og daglig leder for Ditt Afrika, Cathrine Bryn har mange favoritter.
Afrikaeksperten og daglig leder for Ditt Afrika, Cathrine Bryn har mange favoritter.
Last ned bilde

Om Ethiopian Airlines

Ethiopian Airlines
Ethiopian Airlines
Øvre Slottsgate 6
0157 Oslo

https://ethiopianairlines.no

Om Ethiopian Airlines 

Ethiopian Airlines er det største og raskest voksende flyselskapet i Afrika og del av Star Alliance. Selskapet ble etablert i 1945. Ethiopian Airlines ble kåret til beste afrikanske flyselskap i 2017 og 2018, og har firestjerners sertifisering fra Skytrax. Selskapet flyr i dag til flere enn 60 destinasjoner i Afrika i tillegg til 119 ulike destinasjoner verden over. Ethiopian Airlines har kontinentets mest moderne flyflåte som bestårav 111 cargo- og passasjerfly, i tillegg til 63 nye fly i bestilling.

Følg pressemeldinger fra Ethiopian Airlines

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ethiopian Airlines på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ethiopian Airlines

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye