Dale of Norway

Dette er den offisielle OL-genseren for hele den norske OL-troppen 2018: Designet og strikket i Norge

Del
Dale of Norway har designet over femti offisielle gensere for alle Olympiske vinterleker og Verdensmesterskap siden 1956.
Langrennsutøvere i den offisielle OL-genseren 2018.
Langrennsutøvere i den offisielle OL-genseren 2018.

Siden Vinter-OL 1956 i Cortina har Dale of Norway vært offisiell leverandør til Norges Skiforbund, og har produsert nye design hvert år. De har avtale med både de norske landslagene i langrenn, alpint og til hele den Olympiske troppen. Dale of Norway har også levert flere offisielle gensere til Den Internasjonale Olympiske Komité. 

OL PASSION - NY OFFISIELL OL-GENSER FOR DEN NORSKE OL-TROPPEN 2018
OL Passion er den nye offisielle OL-genseren, laget eksklusivt for den norske OL-troppen til vinter-OL 2018 i Pyeongchang, Sør-Korea. Den er i supermyk og lett merino-ull i en førsteklasses holdbar kvalitet, og passer like godt til bruk inne som ute. Designet er inspirert av 1950-tallets norske sportsgensere med en stripe over brystet, som her er kombinert med dalende snø. Over stripen anvendes det tradisjonelle korset som i gamle dage ble strikket inn i gensere som beskyttelse mot det onde. Det flagg-fargede korset over hjertet symboliserer lidenskap for landet ditt og de Olympiske leker, og flaggstripene gjentas i halsen. Tilgjengelig for herre, dame og barn med matchende pannebånd og lue. Genseren er designet og strikket i Norge av Dale of Norway.

Se www.daleofnorway.com for mer informasjon. 

KLARGJØRING TIL MEDIA:
Det har i det siste vært en del ukorrekt presseomtale hvor OL-genseren har blitt blandet sammen med en Viking-genser Dale har utviklet for Alpinlandslaget, som kaller seg «Attacking Vikings». Viking-genseren inneholder norrøne runetegn som er vårt gamle skriftspråk, og en del av norsk historie i ca. 2000 år. Dette har imidlertid ingenting med denne OL-genseren å gjøre, som er et helt annet design. Under OL kan kun OL-genseren brukes av utøverne.

For mer informasjon, kontakt:
Markedsansvarlig Astrid Lundvang
E-mail: astrid@dale.no    
Tlf: 419 26 602

Bilder

Langrennsutøvere i den offisielle OL-genseren 2018.
Langrennsutøvere i den offisielle OL-genseren 2018.
Last ned bilde
Langrennsutøvere i den offisielle OL-genseren 2018.
Langrennsutøvere i den offisielle OL-genseren 2018.
Last ned bilde
Alpinlandslaget i den offisielle OL-genseren 2018.
Alpinlandslaget i den offisielle OL-genseren 2018.
Last ned bilde
Aksel Lund Svindal i den offisielle OL-genseren 2018.
Aksel Lund Svindal i den offisielle OL-genseren 2018.
Last ned bilde
Familiebilde med  offisielle OL-genseren 2018.
Familiebilde med offisielle OL-genseren 2018.
Last ned bilde

Om Dale of Norway

Dale of Norway
Dale of Norway

5722 Dalekvam

56 59 54 00http://www.daleofnorway.com

Dale of Norway er en av svært få tekstilbedrifter som fortsatt har produksjon i Norge. Bedriften har vært synonym med eksepsjonell kvalitet siden oppstarten i 1879. Dale of Norway er en unik, norsk merkevare med global distribusjon, internasjonalt anerkjent for kvalitetsprodukter i 100% ull.

Følg pressemeldinger fra Dale of Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Dale of Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Dale of Norway

Vintage-feber for Dale of Norway4.9.2024 11:06:01 CEST | Pressemelding

Oslo, Norge – Dale of Norway, en internasjonalt anerkjent merkevare synonymt med norsk strikketradisjon, kunngjør åpningen av sin første Vintage Pop-up butikk, i samarbeid med second-hand aktøren Cirkulær. Begivenheten vil finne sted fra 5. til 7. september i Cirkulærs lokaler i Hegdehausveien i Oslo, og vil by på sjeldne vintage skatter fra Dale of Norways historie. "For oss er det veldig spennende å være med når Dale of Norway utforsker nye forretningsmodeller. Vi har veldig tro på potensialet som ligger i re-commerce for merkevarer som Dale.», sier Einar Michaelsen, gründer av Cirkulær. For første gang vil folk ha muligheten til å utforske og kjøpe håndplukkede, historiske Dale-plagg samlet under ett og samme tak. Denne lanseringen er ikke bare en feiring av Dale of Norways rike arv, men også en bevisstgjøring rundt kvaliteten og holdbarheten i klærne. Vintage-prosjektet lanseres i samarbeid med Ada Martini Strøm, moteprofilen som er kjent for sitt engasjement innen ansvarlig mote.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye