ULOBA

Rapporten <Mitt liv - mitt ansvar>

Del
Uloba- Independent Living Norge inviterer til pressetreff på Oslo Konserthus tirsdag 30. januar klokken 10:30.

Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) ble Rettighetsfestet av Stortinget - med virkning fra 1. januar 2015. Nå viser erfaringen at BPA, som er et livsviktig verktøy for funksjonshemmede, er under så stort press at hele ordningen er i fare.

Uloba har intervjuet 700 funksjonshemmede og har samlet alle tilbakemeldingene i rapporten <Mitt liv - mitt ansvar>. Rapporten blir presentert og gjort offentlig på pressetreffet på Oslo Konserthus. Uloba ønsker velkommen til pressetreffet hvor funnene i rapporten blir presentert. Påfølgende paneldebatt.

Nøkkelord

Kontakter

Senior kommunikasjonsrådgiver i Uloba- Independent Living Norge - Kåre Hunstad.
kaare.hunstad@uloba.no - Mobil 913 13400.

Om ULOBA

ULOBA
ULOBA
Tollbugata 114
3041 Drammen

32 20 59 10http://www.uloba.no

Uloba handler om å skape en verden der funksjonshemmede har frihet til livsutfoldelse og deltar på alle samfunnets arenaer. Våre tjenester og unike kompetanse gir funksjonshemmede mulighet til å ta ansvar for eget liv. Vårt politiske arbeid skal endre samfunnets oppfatning av funksjonshemmede, og samtidig ende funksjonshemmedes oppfatning av seg selv.

Følg pressemeldinger fra ULOBA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra ULOBA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ULOBA

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye