XPENG Norge

16 nye Xpeng-sentre har åpnet

Del

I helgen åpnet XBI, importør og forhandler av Xpeng i Norge, hele 16 nye Xpeng-sentre rundt om i Norge. De er samlokalisert med etablerte Motorgruppen-forhandlere, og kunder vil nå ha muligheten til å bli nærmere kjent med Xpeng G3 og etter hvert også den helt nye Xpeng P7.

Sandefjord Center
Sandefjord Center

- Nå skal endelig flere i Norge få oppleve Xpeng. De 16 nyåpnede Xpeng-senterne gjør at vi blir enda mer tilgjengelige for nordmenn flest, og det blir enklere å se og prøvekjøre Xpeng der man bor. Åpningen av Xpeng-sentrene er bare starten på etableringen vår i det norske markedet, men likevel en viktig milepæl for vår norske virksomhet, sier Elvis Cheng, daglig leder i Xpeng Norge.

Med de nye Xpeng-sentrene vil det totalt være 17 Xpeng-sentre tilgjengelig. Hos XBI, som står for driften av de nye sentrene, er gleden og entusiasmen stor for å nå ha fått på plass Xpeng i sine lokaler.

- Vi svært fornøyde med å være klare og åpne hele 16 forhandlerpunkt. Med etablerte og dyktige forhandlere på laget gleder vi oss til å kunne presentere både SUVen G3 og den sportslige P7 i våre lokaler. Jeg vet at forhandlerne gleder seg til å ta imot nysgjerrige og interesserte kunder og sørge for at de får en god kundeopplevelse. Vi ser frem til å høste erfaringer fra disse første sentrene fremover, sier Rune Gjerstad, daglig leder i XBI.

Den norske Xpeng organisasjonen har jobbet hardt i lang tid med å etablere seg og få på plass viktige avtaler. I sommer landet altså avtalen om import, forhandler og service mellom Xpeng Norge og XBI. I tillegg er det nylig inngått et samarbeid med Elbilforeningen, som skal gi alle nye Xpeng-kunder tilgang til nyttige fordeler. I løpet av høsten vil det bli lansert flere spennende nyheter og samarbeid som i sum vil gi nye og nåværende Xpeng-eiere mange fordeler og unike muligheter. 

Det er knyttet stor spenning til ankomsten av Xpengs flaggskipmodell Xpeng P7. De første eksemplarene er på vei fra Kina nå, og ankommer Norge og de 16 Xpeng-sentrene i løpet av høsten. XPeng P7 er allerede tilgjengelig for forhåndsreservasjon, og vil være tilgjengelig for prøvekjøring senere denne høsten. De som har forhåndsreservert vil prioriteres både med tanke på prøvekjøring og også levering.

Det er nå altså totalt 17 Xpeng-sentre fra og med i dag. Det «etablerte» senteret på Lørenskog er selvfølgelig med videre, mens 16 nye Xpeng-senterne er åpne fra og med i dag og finnes på disse lokasjonene: 

Forhandler

Adresse

Ålesund Center

Brustalsveien 206, 6011 Ålesund

Bergen Bønes Center

Øvre Kråkenes 51, 5152 Bønes

Asker og Bærum Center

Alf Kristoffersensvei 7, 1396 Billingstad

Stavanger Sandnes Center

Svanholmen 23, 4313 Sandnes

Kristiansand Center

Barstølveien 30, 4636 Kristiansand

Skien Center

Telemarksvegen 61, 3734 Skien

Fredrikstad Center

Stabburveien 5, 1617 Fredrikstad

Drammen Center

Ingvald Ludvigsensgate 21, 3027 Drammen

Ski Center

Teglveien 16, 1400 Ski

Hamar Center

Vangsvegen 91, 2317 Hamar

Oslo Nord Center

Hans Møller Gasmannsvei 3, 0598 Oslo

Trondheim Center

Leangen alle 6, 7044 Trondheim

Larvik Center

Yttersøveien 1, 3255 Larvik

Jessheim Center

Energivegen 9, 2069 Jessheim

Sandefjord Center

Bekkeveien 4, 3236 Sandefjord

Eidsvoll Center

Vognveien 14 , 2072 Dal

Kontakter

Bilder

Sandefjord Center
Sandefjord Center
Last ned bilde

Om XPENG Norge

XPENG NorgeXPENG Motors er en av Kinas ledende selskaper innen smarte elektriske biler. Selskapet designer, utvikler, produserer og selger smarte elbiler som er sømløst integrert med ny teknologi som AI og avanserte førerassistenter. XPENG har satset på en egen utviklingsavdeling og intelligent produksjon for å gi sine kunder en bedre mobilitetsopplevelse. I dag jobber ca. 60 % av de over 10.000 ansatte med utvikling og intelligente løsninger. Ledende eksperter fra internett-, bil- og teknologibransjen har gått sammen i ledelsen, med et åpent tankesett og en langsiktig sektorovergripende visjon. XPENG skal skape smarte elektriske biler bygd på teknologi og data, og forme fremtidens mobilitetsopplevelse. XPENG er tilstede med egen organisasjon i Norge og har lansert elbilene G3 og P7. Norge er det første markedet i Europa hvor XPENG har etablert seg.

Følg pressemeldinger fra XPENG Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra XPENG Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XPENG Norge

Xpeng forsterker Norgessatsingen ytterligere20.9.2021 15:27:48 CEST | Pressemelding

Siden oppstarten i Norge har det skjedd mye rundt selskapet XPENG. Modellen G3 er allerede å se på norske veier, og i sommer åpnet forhåndsbestillingen av flaggskipmodellen XPENG P7. I tillegg er nye forhandler- og serviceavtaler med det nyopprettede selskapet XBI Norge på plass. I løpet av sommeren har det kommet flere norske ansatte, og flere er ventet i løpet av høsten. Nyansatte Elvis Cheng har tatt på seg rollen som daglig leder i den norske XPENG-organisasjonen.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom