Halvors Tradisjonsfisk finalist i prestisjetung konkurranse
Halvors Tradisjonsfisks produkter er blant 37 produkter i finalen og firmaet er en av 41 sjømatbedrifter som deltar på den norske felles paviljongen arrangert av Innovasjon Norge.
Halvors Tradisjonsfisk (Halvors) ble etablert i 2000 og er lokalisert på Skattøra i Tromsø. Firmaet har spesialisert seg på å vanne ut klippfisk og tørrfisk hvor kvalitet på produkt og design har stått i fokus. Selskapet har fokus på presentasjon og design, og har vunnet flere nasjonale og internasjonale designpriser for sitt produkt.
Ambassadør
Halvors Tradisjonsfisk ønsker med sine produkter å gi kundene en særegen og tradisjonsrik matopplevelse, og bedriften har et sterkt fokus på kvalitet og matvaresikkerhet gjennom godt faglig håndverk i alle ledd. Halvors foredler dette genuine råstoffet etter historiske foredlingsmetoder, og gjør det tilgjengelig for et moderne kjøkken.
Gjennom en kombinasjon av kvalitetsfokus, kunnskap om foredling og god design, ønsker selskapet å etablere seg som et kjent merkenavn innen bearbeiding av norsk sjømat, og som en ambassadør for nordnorsk sjømatkultur.
Vil satse på Europa
Å delta i Brussel er en mulighet for Halvors Tradisjonsfisk å kunne presentere sine produkter for et internasjonalt sjømatmarked, og kanskje etablere kontakter som kan utløse salg til et europeisk marked i framtiden.
I tillegg vil en slik deltagelse kunne gi Halvors verdifull erfaring og inspirasjon til forbedring av produktene og produktutvikling, sier Dag Ronald Fredheim, seniorrådgiver i Innovasjon Norge, Tromsø.
Han understreker at Innovasjon Norges bidrag har vært uvurderlig for et lite firma som hans. Først og fremst var etablererstipend i 2000-2001 en avgjørende faktor, mener Halvor Hansen. Innovasjon Norge har også gitt Halvors Tradisjonsfisk støtte til blant annet produktutvikling og emballasjedesign.
- Jeg er glad for at Innovasjon Norge har gitt meg muligheten til å delta i Brussel. Uten Innovasjon Norge, ingen Brussel, sier Halvor Hansen i Halvors Tradisjonsfisk.
Kontaktperson: Toril Justad, Prosjektleder Messer, Innovasjon Norge. Mobil: +47 916 83 147
Om Innovasjon Norge
Vi bidrar til nyskaping i næringslivet, bærekraftig vekst og eksport for konkurransedyktige norske bedrifter, og utvikling i distriktene. Vi profilerer norsk næringsliv og Norge som reisemål.
Følg pressemeldinger fra Innovasjon Norge
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Innovasjon Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra Innovasjon Norge
Eksportverdien i reiselivet øker26.6.2025 09:00:00 CEST | Pressemelding
Flere overnattinger og høyere forbruk, både fra nordmenn og utlendinger sammenlignet med tidligere.
The Quartz Corp får støtte til syre-gjenbruk24.6.2025 10:00:00 CEST | Pressemelding
Innovasjon Norge støtter sirkulært pilotprosjekt hos The Quartz Corp med inntil 45 millioner kroner.
Hydro og Innovasjon Norge inngår strategisk samarbeid for grønn industrivekst12.6.2025 13:24:45 CEST | Pressemelding
Hydro og Innovasjon Norge har signert en ny samarbeidsavtale for å styrke norsk bærekraftig industri internasjonalt. Avtalen skal bidra til å fremme grønn teknologi, sikre politisk gjennomslag og åpne dører for norske bedrifter i globale markeder.
Innovasjon Norge og DNV med viktige havvindavtaler i Japan3.6.2025 13:56:47 CEST | Pressemelding
Det strømmer inn store eksportinntekter fra norsk havvindindustri, estimert til nærmere 50 milliarder kroner i år. I Japan signerte Innovasjon Norge i dag en avtale med et stort havvindnettverk. Samtidig undertegnet DNV en tilsvarende avtale.
Norges dag på verdensutstillingen i Osaka2.6.2025 17:57:51 CEST | Pressemelding
I dag ble det feiret Norges Dag på verdensutstillingen i Osaka. Utenriksminister Espen Barth Eide ledet en stor næringslivsdelegasjon, og Kongsberg signerte avtale med japansk selskap for å utvikle et banebrytende navigasjonssystem.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom