BDO

11 nye partnere i BDO i Norge

Del

Fra og med i dag er det 11 nye ansatte i BDO som kan kalle seg partnere. – Kvaliteter vi ser etter når vi tar opp nye partnere er blant annet evnen til å lede, utfordre og utvikle, sier Martin Aasen, administrerende direktør i BDO.

– Dette er ett av årets høydepunkt. Det er alltid en glede å presentere nye partnere, sier Aasen.
Han er strålelende fornøyd med årets partneropprykk.
– De nye partnerne skal være med på å utvikle selskapet videre med sin kunnskap, erfaring, holdninger, verdier og personlighet. Det gjør meg stolt å se at vi tar opp så mange godt kvalifiserte nye partnere, sier Aasen.

BDO Norge har 180 partnere fra før og teller nå 191 partnere.
Av årets opprykk av partnere teller ni partnere på revisjon, én på rådgiving og én på advokat.
Karl Kleive er én av de elleve som ble tatt opp som partnere på generalforsamlingen til BDO. Han er leder for Digital Revisjon som jobber med å utvikle teknologi for å levere effektive tjenester med høy kvalitet, samt sikre at BDOs revisorer har god teknologiforståelse og kan gi råd om både muligheter og risikoer.

– Å bli partner i BDO er en fin annerkjennelse av mine bidrag til utvikling av Digital Revisjon. Samtidig er det en tillitserklæring som gir motivasjon til å fortsette den spennende reisen i skjæringspunktet mellom teknologi og revisjon. Jeg er stolt over å bli partner i et selskap som satser og opplever stor vekst, sier Kleive.
– BDO skal være fremtidens rådgivere og vi skal være et godt sted å jobbe for engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere og partnere. Jeg er trygg på at årets nye partnere kommer til å utfordre og utvikle selskapet for fremtiden, sier Aasen.

Dette er BDOs nye partnere:
Marius Christoffer Storvik, Bodø, Revisjon
Roger Rambjør, Bodø, Revisjon
Roger Espvik, Kristiansund, Revisjon
Ekaterina Volodina, Oslo, Revisjon
Karl Kleive, Oslo, Revisjon
Kristine Øvrebø, Oslo, Rådgivning
Terje Eggum Adolfsen, Oslo, Revisjon
Thomas Øvergård, Trondheim, Advokat
Jarle Haukvik, Tønsberg, Revisjon
Martin Rasmussen, Tønsberg, Revisjon
Trond Sotnakk, Ålesund, Revisjon

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om BDO

BDO
BDO
Hovedkontor i Vika Atrium, Munkedamsveien 45
0250 Oslo

23 11 91 00http://www.bdo.no

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi over 1 800 ansatte og mer enn 75 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 167 land og teller mer enn 97 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Følg pressemeldinger fra BDO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra BDO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BDO

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom