Adecco Group

10 finalister er klare – skal kjempe om sommerjobben som konsernsjef

Del

Adecco jakter igjen på Norges største ledertalent som får sommerjobb som konsernsjef. I juni får en student teste ut hvordan det er å være øverste leder for over 11000 ansatte, med en lønn på 100.000. I år fikk vi 942 søkere på stillingen. Topp 10 på plass og klare for siste del av rekrutteringsprosessen - på torsdag ettermiddag står vi klare med årets konsernsjef!

Håkon Tomter er en av 10 finalister som har kommet gjennom et ekstremt trangt nåløye.Håkon er fra Hamar og studerer Økonomi ved Universitetet i Oslo.

Adecco har alltid hatt troen på de unge 

Dette er en av Norges hardeste rekrutteringsprosesser, og alle som går til finalerundene vil ha et minne for livet, sier Torben Sneve, konsernsjef i Adecco. – Det er fantastisk å kunne feire 10-årsjubelium for Norges kuleste sommerjobb. I en verden som forandrer seg raskere enn noen gang trenger vi de aller beste lederne for å skape et bærekraftig samfunn i fremtiden og en verden som gir jobbmuligheter for alle. Modige unge ledere som tør å tenke annerledes er oppskriften. Adecco har alltid hatt troen på de unge og det er et hav av ledertalenter der ute som må få sjansen til å prøve seg. Konsernsjefen gir dem muligheter, men vi har også enormt mye å lære av dem. 

Stillingen lyses ut i 47 andre land, og kandidaten som stikker av med sommerjobben i år er videre ogkan kjempe om å også bli global CEO i september.  

 

Den beste av de 10 beste velges ut 29.april 

Kandidatene har vært gjennom situasjonell bedømmelsestest, test for logisk resonnement og numeriske evner, samt personlighetstest. Basert på testresultatene og en helhetsvurdering ble topp 20 valgt ut til intervju.942 søkere har blitt til 10. Siste del av prosessen foregårtorsdag denne uken.Finalistene skal delta på et digitalt assessmentsenter der de får utdelt ulike oppgaver som løses individuelt eller i gruppe. Kandidatene evalueres av en jury og vinneren annonseres i løpet av dagen. I juryen sitter Torben Sneve, Nordisk konsernsjef i Adecco GruppenEline Sommerfelt Bårdstu, Konserndirektør HR i Nortura, August Németh Winter, Konsernanalytiker i AF Gruppen og vårCEO for One Month 2019, Ketil Kjeldsberg, direktør for Badenoch+ Clark og Philip Lindvall, Nordisk Head of Talent i Adecco Gruppen. 

Vil du følge finalistene på assessmentsenteret? Følg @konsernsjefen på Instagram.

Finalister i Konsernsjefen 2021 

Navn 

Alder 

Kommer fra 

Studiested 

Studieretning 

Telefon 

Aurora Angelica Birkeland 

 

19 

Asker 

Cardiff University 

Matematikk 

46785436 

 

Cora Gabrielle Møller Jensen 

 

25 

Oslo 

Universitetet i Bergen 

Rettsvitenskap 

45006461 

 

Elias Selhi 

 

22 

Oslo 

Handelshögskolani Stockholm (Stockholm School of Economics) 

Business & økonomi 

 

46788605 

 

 Håkon Tomter 

24 

Hamar 

Universitetet i Oslo 

Economics 

91544886 

 

Jørgen Brukstuen 

 

21 

Lillehammer 

NTNU, Trondheim 

Økonomiogadministrasjon 

48604008 

 

Karoline Nielsen 

 

27 

Skien 

NTNU, Trondheim 

Medisinstudiet 

92499101 

 

Kathrine Holteberg 

 

22 

Farsund 

Universitetet iAgder 

IndustriellØkonomiogTeknologiledelse 

46850706 

Marcus Theodor Moen 

22 

Jessheim 

Universitetet iBergen 

Statistikk og data science 

90212739 

 

Marie Rønnevik 

22  

Nesodden 

BI, Oslo 

  • konomi og ledelse, ledelse og endring som hovedprofil 

92203239 

 

Nils-Gunnar Abrahamsen 

 

24 

Oslo 

NTNU 

Industriell Økonomi og Teknologiledelse 

 91576753 

 

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Adecco Group

Adecco Group
Adecco Group
Sjølyst plass 2
0268 Oslo

23 29 00 00https://www.adecco.no

Adecco Group er et av Norges ledende selskap innen HR og bemanning. Selskapet er landsdekkende, og har over 60 års erfaring i Norge. Konsernet har over 400 ansatte, og 5000 medarbeidere ute i jobb hos kunder hver dag.

I Norge består Adecco-konsernet av seks merkevarer: Adecco, Badenoch & Clark, BHC Construction, Ingeniør Compagniet, Modis og Naviga. Vi leverer til kunder i alle bransjer, i offentlig og privat sektor.

Følg pressemeldinger fra Adecco Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Adecco Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Adecco Group

Håkon Tomter (24) fra Hamar fikk sommerjobben som Konsernsjef – han skal lede 11000 ansatte i sommer4.5.2021 09:44:18 CEST | Pressemelding

Håkon Tomter gikk til topps i Adecco Gruppen sin årlige kampanje “CEO for One Month”, i juni måned blir han konsernsjef og øverste leder for over 11000 ansatte, med en lønn på 100.000. Stillingen lyses ut i 47 andre land, og Håkon er nå med å kjempe om å også bli global CEO i september. Håkon er fra Hamar og studerer Økonomi ved Universitetet i Oslo.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom