Mazda Motor Norge

Helt nye Mazda CX-80 avdukes 18. april 2024

Del
  • Tre seterader, for opp til syv passasjerer
  • Komfortabel, romslig og allsidig

Kolbotn, 11. april 2024. Torsdag 18. april kl. 12.00 avduker Mazda helt nye Mazda CX-80, med tre seterader.

Mazda CX-80 er den andre modellen som er bygget på Mazdas store plattform, etter Mazda CX-60, og er den mest romslige bilen Mazda har på markedet i Europa.

Helt nye Mazda CX-80 er komfortabel, allsidig og romslig, med fremragende kjøreegenskaper. Den kombinerer progressivt design forankret i japansk estetikk med overlegen teknologi og funksjoner, inkludert de karakteristiske kjøreegenskapene som kjennetegner alle Mazdas modeller.

Med en lengde på nesten fem meter og en akselavstand på over tre meter er den nye CX-80 lengre og høyere enn CX-60. I forbindelse med den tredje seteraden med to nedfellbare seter vil CX-80 være tilgjengelig med tre ulike konfigurasjoner for andre seterad, hvor en av konfigurasjonene består av to separate kapteinstoler kombinert med en midtkonsoll.

Helt nye Mazda CX-80 vil komme for salg i Europa fra høsten 2024.

Helt nye Mazda CX-80 teaser video: https://youtu.be/xe9Cn6Vx6qs

Kontakter

Bilder

Lenker

Følg pressemeldinger fra Mazda Motor Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mazda Motor Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mazda Motor Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye