Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er Norges største uavhengige plateselskap.

Grappa Musikkforlag har gitt ut over tre tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro. I tillegg samarbeider selskapet med Egmont Kids and Media om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider også med Norsk Komponistforening om innspilling og utgivelse av norsk samtidsmusikk på lablene Aurora og Hemera og med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Ulf Risnes feirer 60-årsdag med ny låt!2.12.2020 15:58:24 CET | Pressemelding

Ulf Risnes fyller 60 år 2.desember og i den anledning slippes låta "Æ Veit Itj", som er en innspilling fra desember 1977, altså året da Ulf fylte 17. Låten beskriver usikkerheten han følte når det gjaldt å velge en vei i livet, og peker frem mot låten "365 Fri" som markerte starten på karrieren med Tre Små Kinesere. Utgivelsen av låta "Æ Veit Itj" markerer også en start, og det er starten på utgivelsen av en serie på 12 album kalt "URverk". Fra og med januar 2021 vil det komme ett album i måneden frem til desember. Albumene inneholder opptak fra perioden 1977 - 1989, og vil komme mer eller mindre kronologisk etter opprinnelig innspillingsdato. "URverk" viser utviklingen til en av Norges mest markante låtskrivere de siste 30 årene i tiden frem til man først ble kjent med han. "Æ Veit Itj" er hentet fra det første albumet, "Self Pårtrait" som slippes 8.januar 2021. Lytt til låten HER!

Beau Rivage ute med sitt debutalbum!1.12.2020 10:50:45 CET | Pressemelding

Musikken til Hamarbandet Beau Rivage kan best beskrives som «riviera musikk», som dypper tåen litt i sosialrealisme, foruten å gi noen refleksjoner på de utfordringene livet byr på. Sangene vektlegger de små tingene i livet. Gleden av å se en travel humle som summer forbi, eller kanskje en vadring i strandkanten. Det å ta en tur I skogen. Flyten i musikken oppmuntrer kanskje lytteren til å visualisere bølger som treffer en sandstrand på en vakker sommerdag. Det å være tilstede her og nå. Musikken er skrevet og arrangert av Kjell-Arne Tilley. Beau Rivage består av : Linn Svartberg (vokal), Leif Digernes (vokal), Lene Svartberg (kor), Lisa Svartberg (kor), Kjell-Arne Engen (saksofon), Magnus Østvang (keyboard), Ingar Reinfjord (gitar), Arnfinn Melby (munnspill), Per Einar Knudsen (bass), Mads Thørud (trommer), Kjell-Arne Tilley (gitar) og Terje Kola (trompet). Lytt til albumet HER!

Albumet "Jul på Kutoppen" er ute i dag!27.11.2020 14:48:08 CET | Pressemelding

Nytt strålende musikkalbum fra Kutoppen-universet! "Jul på Kutoppen" har allerede blitt sett av 50 000 på kino rundt omkring i landet, og nå slippes hele albumet med musikken fra den nye storfilmen. Denne gangen skal Klara feire jul på Kutoppen for første gang og forventningene er store. Jul på Kutoppen er en førjulsmusikal for hele familien, full av musikk, tradisjoner og morsomme påfunn - og en nisse som for all del ikke må få grøt før julaften! På albumet finner man sanger fra artister som Lisa Børud, Staysman, Kid Andersen og Kvelertak. Lytt til albumet HER!

Hver gang vi møtes - jubileum: Fjerde dag27.11.2020 11:37:19 CET | Pressemelding

«Hver gang vi møtes» sender sin tiende sesong på TV 2 i høst. Det blir markert med en stjernespekket jubileums-vri hvor vi får gjensyn med 29 artister som alle har skapt magiske musikalske øyeblikk gjennom tv-ruten i løpet av ni sesonger. Gjennom åtte program samles artistene for å gi oss nye gåsehudøyeblikk med nye tolkninger av låter og nye historier – i tillegg til tilbakeblikk på tidligere store musikalske øyeblikk. På jubileumssesongens fjerde dag samles artistene Silya, Tshawe Baqwa, Inger Lise Rypdal, OnklP, Jonas Fjeld, Admiral P, Wenche Myhre og Odd Nordstoga på Vestre Kjærnes gård i Våler. Musikk fra kveldens program kan du høre her! Dette er låtene som blir sunget på jubileumssesongens fjerde dag; Silya - Alt på stell (OnklP)Tshawe Baqwa - Alltid der (Admiral P)Admiral P & OnklP - Kveldssong for deg og meg (Odd Nordstoga)Jonas Fjeld - Prinsesse smil (Wenche Myhre)Odd Nordstoga - Bury Me with My Guitar On (Jonas Fjeld)Wenche Myhre - Don't Worry (Madcon feat. Ray Dalton)

Frode Haltli, Avant Folk ute med karantenesingelen "Quarantine Quilt"27.11.2020 11:04:16 CET | Pressemelding

Frode Haltli Avant Folk: Quarantine Quilt – digital single Release: 27.11.2020 Søndag 29. november 2020 skulle Frode Haltli ‘Avant Folk’ egentlig ha spilt på hovedscenen i Operaen. Som et plaster på såret for at denne og andre konserter avlyses igjen, legger Hubro ut singelen ‘Quarantine Quilt’ overalt hvor du strømmer og kjøper musikk på nett. Låta ble innspilt og filmet i ti forskjellige hjemmestudioer under den første nedstengningen i mars i år, og umiddelbart lansert til stor respons på sosiale medier og Bandcamp. Når ‘Quarantine Quilt’ nå lanseres på nytt, er det også som en opptakt til det nye albumet ‘Avant Folk II’ som utgis våren 2021. Lytt her: https://orcd.co/frodehaltliavantfolkhttps://orcd.co/frodehaltliavantfolk Se video her: https://fb.watch/20xPp5a-bk/ Frode Haltli Avant Folk: Quarantine Quilt (Frode Haltli/arr: Haltli/Apneseth/Kjorstad/Nystrøm/Øiseth/Storløkken/Silvola/Jonsdottir/Kjenstad/Johansen) Frode Haltli – akkordeon Erlend Apneseth – hardingfele Hans P. Kjorstad

Nytt album fra Dr Bekken Trio20.11.2020 16:11:49 CET | Pressemelding

Tor E 'Dr' Bekkens nyeste utgivelse "In Fonk We Trust" er nok en gang en konsertinnspilling, denne gangen med sin trio bestående av den ekstraordinære bassisten Mattis Kleppen og den dynamiske trommeslageren Dag Kittilsen. Konsertopptaket fra Lillehammer Mikrobryggeri viser hvordan denne trioen etter 30 års samspill har utviklet en nesten telepatisk kommunikasjon på scenen, i et repertoar som utgjør en dyp og original hyllest til New Orleans-tradisjonen. Et entusiastisk publikum pisker trioen opp til stadig nye høyder, noe Bekken, Kleppen og Kittilsen svarer på med intensitet, virtuositet og spilleglede. Hør "In Fonk We Trust , Live at Lillehammer Mikrobryggeri" HER! Pianist og vokalist Tor E 'Dr' Bekken har vært en markant skikkelse i norsk blues- og jazzmiljø i 35 år, mesteparten av tida som soloartist. Han har spilt på scener i Norge og Europa med legendariske tradisjonsbærere som Eddie Bo, Big Al Carson, Louisiana Red og Marva Wright, og opptrådt på festivaler i inn- og utland som

Årets julealbum fra Herborg Kråkevik!20.11.2020 14:31:42 CET | Pressemelding

De siste årene har juleheftet Juleroser med redaktør Herborg Kråkevik - der noen av landets fremste forfattere og kunstnere bidrar - blitt en kjær del av julestemningen i mange hjem rundt om i landet. I tillegg til årets hefte, sangbok og turné kommer også albumet Juleroser, som har fått ekstra brask og bram fra Bergens Filharmoniske Orkester. På albumet medvirker også Bjørn Eidsvåg, Mathias Eick, Trygve Skaug, Marianne Pentha, Randa og Aniston fra Fargespill, Edvard Grieg Kor og AURORA. – Heilt sidan den fyrste songen vart skriven til Juleroser i 2015, har eg håpa at me ein dag kunne spela desse songane inn. At det skulle bli så mange gode songar, og at innspelinga skulle gjerast med sjølvaste Bergen Filharmoniske orkester og Mathias Eick, våga eg ikkje tru på den gongen, forteller Herborg Kråkevik Lytt til "Juleroser" HER! Julehefte og sangbok I tillegg til årets julehefte kommer også «Julesongboka» ut i år. I «Julesongboka» har Herborg samlet de gode, gamle julesangene som familier

Hver gang vi møtes - jubileum: Tredje dag20.11.2020 13:15:38 CET | Pressemelding

«Hver gang vi møtes» sender sin tiende sesong på TV 2 i høst. Det blir markert med en stjernespekket jubileums-vri hvor vi får gjensyn med 29 artister som alle har skapt magiske musikalske øyeblikk gjennom tv-ruten i løpet av ni sesonger. Gjennom åtte program samles artistene for å gi oss nye gåsehudøyeblikk med nye tolkninger av låter og nye historier – i tillegg til tilbakeblikk på tidligere store musikalske øyeblikk. På jubileumssesongens tredje dag samles artistene Silya, Tshawe Baqwa, OnklP, Jonas Fjeld, Eva Weel Skram, Inger Lise Rypdal, Odd Nordstoga og Admiral P på Vestre Kjærnes gård i Våler. Musikk fra kveldens program kan du høre her! Dette er låtene som blir sunget på jubileumssesongens andre dag; Silya & Odd Nordstoga - Nyforelsket 70 år (Inger Lise Rypdal)Tshawe Baqwa - Om du vil (Eva Weel Skram)OnklP - Dans Dans Dans (Odd Nordstoga)Jonas Fjeld - Styggen på ryggen (OnklP)Eva Weel Skram - Tordensky (Jonas Fjeld)Inger Lise Rypdal - Shine On (Madcon feat. R.I.O.)

Kim Åge Furuhaug ute med mer musikk for cymbaler!20.11.2020 10:08:48 CET | Pressemelding

Ingen veikart – masse effekter Super Heavy Metals (aka Kim Åge Furuhaug, Bergensboeren fra Sør-Helgeland) andre soloalbum «Gong Splash Midi Midi» tar et steg videre fra sitt første soloalbum "Music For cymbals". Der det minimalistiske selvtitulerte førstealbumet fokuserte på å lage cymbalmusikk uten effekter representerer «Gong Splash Midi Midi» det stikk motsatte. «Jeg ville ikke ha noen regler for låtene, jeg ville være fri og ikke vite hva vi skulle lage. Jeg hadde et par skisser, rytmiske mønster, jeg tror vi endte opp med å bare bruke en av dem». - Kim Åge Furuhaug Lytt her: https://orcd.co/superheavymetalhttps://orcd.co/superheavymetal Med på laget er produsent Emil Nicolaisen og Ådne Meisfjord- som står for prosessering av cymbalene med synther og effekter. Albumet ble spilt inn i mai 2018, hvor de brukte mange dager på å eksperimentere og lage så mye musikk som mulig, senere mikset med Anders Bjelland i en lang og tidkrevende prosess. Musikk for cymbaler - et fristed “Super Hea

Hver gang vi møtes - jubileum: Andre dag13.11.2020 12:54:03 CET | Pressemelding

«Hver gang vi møtes» sender sin tiende sesong på TV 2 i høst. Det blir markert med en stjernespekket jubileums-vri hvor vi får gjensyn med 29 artister som alle har skapt magiske musikalske øyeblikk gjennom tv-ruten i løpet av ni sesonger. Gjennom åtte program samles artistene for å gi oss nye gåsehudøyeblikk med nye tolkninger av låter og nye historier – i tillegg til tilbakeblikk på tidligere store musikalske øyeblikk. På jubileumssesongens andre dag samles artistene Silya, Tshawe Baqwa, Vinni, Sigvart Dagsland, Eva Weel Skram, Jan Eggum og Christel Alsos på Vestre Kjærnes gård i Våler. Musikk fra kveldens program kan du høre her! Dette er låtene som blir sunget på jubileumssesongens andre dag; Silya – Tårer (Madcon feat.Vinni) Vinni – Ka e du redd for (Sigvart Dagsland) Sigvart Dagsland – Selmas sang (Eva Weel Skram)Eva Weel Skram - Befri meg (Jan Eggum)Jan Eggum – Halve meg (Vinni) Christel Alsos – Where Love Resides (Silya)

Nytt soloalbum fra Steinar Raknes13.11.2020 11:04:54 CET | Pressemelding

Steinar Raknes slipper sitt nye soloalbum, On the Road! Lytt til albumet her! Gjennom en lang karriere i musikkbransjen, har bassisten Steinar Raknes de senere år for alvor befestet sin posisjon som én av landets mest unike vokalister og låtskrivere, blant annet gjennom Americana-prosjektet STILLHOUSE. Fra å spille med historiske jazznavn som Chick Corea, Michael Brecker og Bobby McFerrin, har Raknes tatt et skritt utenfor jazzen med sitt kommende album og stikker hodet innom roots, blues og rock, samtidig som han videre utforsker Americanaen. Albumet On the Road inneholder 11 nye låter som Steinar skrev ute på veien, både rundt omkring i Norge og andre steder i verden. Tekstene her reflekterer de blandede følelsene med å reise; hvordan det er fantastisk å kunne dra ut for å spille musikk, samtidig som det er vondt å være borte fra de man er mest glad i. – Jeg jobbet med innspillingen hjemme under koronaperioden, kombinert med blant annet hjemmeskole. Det var i stor kontrast til situas

Det bergensbaserte karmøybandet Syntax TerrOrkester tråkker nye stier med nytt album13.11.2020 11:02:59 CET | Pressemelding

Syntax TerrOrkester - Garden II, albumrelease 13.11.2020 Med Garden II fortsetter Syntax TerrOrkester å tråkke opp sine egne stier – i et landskap som både rommer innmark, utmark og villskap. Det Bergensbaserte karmøybandet Syntax TerrOrkester har opparbeidet seg velfortjent kultstatus, etter fire kritikerroste album med leken indierock og originale poetiske tekster på karmøydialekt. Nå er de endelig ute med sitt femte studioalbum: Garden II, soundtracket til novellefilmen Garden II, som hadde premiere i 2018. Lytt her: https://orcd.co/syntaxterrorkester Se filmen her: https://www.youtube.com/watch?v=4bFkuGRMbRA&ab_channel=SyntaxTerrOrkester Bandbesetningen består denne gang av Øyvind Solheim (Ungdomskulen, Datarock, Baertur), Ola Høyer (Cortex, Moon Relay), Kjetil Traavik Møster (Møster!, Datarock, King Midas, The End, Lars Vaular), Knut Andreas Knutsen/Kunt Kunsten (Baertur), samt de to legendariske musikkprodusentene Jørgen Træen (Sir Dupermann) og Yngve L. Sætre. Musikken er produs

Ny låt fra Brødrene Iversens Orkester6.11.2020 14:00:00 CET | Pressemelding

"Gravferd blues" er tredje singel fra det kommende albumet til Brødrene Iversens Orkester. Etter å ha sett filmen "Fire bryllup og en gravferd" ble Dagfinn Iversen bergtatt av John Hannah sin deklamering av diktet "Funeral blues" (W.H. Auden). – Jeg nevnte dette for Johannes Gjerdåker neste gang jeg traff på han, og han i sin iver gjendiktet dette for meg noen dager senere. Jeg har i all respekt komponert en melodi som jeg syns passer, forteller Dagfinn Iversen i Brødrene Iversens Orkester. Brødrene Iversens Orkester slipper sitt nye album i februar 2021. Denne gangen tar de med seg kjente og kjære gjester som ofte entrer scenen når de de spiller hver torsdag i Dyvekes Vinkjeller i Hollendergaten i Bergen sentrum Lytt til den nye singelen "Gravferd blues" HER!

Hver gang vi møtes - jubileum: Første dag6.11.2020 13:00:00 CET | Pressemelding

«Hver gang vi møtes» sender sin tiende sesong på TV 2 i høst. Det blir markert med en stjernespekket jubileums-vri hvor vi får gjensyn med 29 artister som alle har skapt magiske musikalske øyeblikk gjennom tv-ruten i løpet av ni sesonger. Gjennom åtte program samles artistene for å gi oss nye gåsehudøyeblikk med nye tolkninger av låter og nye historier – i tillegg til tilbakeblikk på tidligere store musikalske øyeblikk. På jubileumssesongens første dag samles artistene Silya, Tshawe Baqwa, Vinni, Halvdan Sivertsen, Bertine Zetlitz, Sigvart Dagsland, Christel Alsos og Jan Eggum på Vestre Kjærnes gård i Våler. Musikk fra kveldens program kan du høre her! Dette er låtene som blir sunget på jubileumssesongens første dag: Silya – Deg (Sigvart Dagsland) Tshawe Baqwa – Diamonds in the Rough (Christel Alsos) Sigvart Dagsland – På kanten (Bertine Zetlitz) Christel Alsos – Sommerfuggel i vinterland (Halvdan Sivertsen) Bertine Zetlitz – Fade Away (Nils Noa feat. Vinni) Vinni – Når himmelen faller

Andre singel fra Jul på Kutoppen!6.11.2020 12:00:00 CET | Pressemelding

Hver fredag frem til 27.11 slippes èn ny låt fra den nye Kutoppen-filmen. Forrige fredag kom låten Bam Bam Ding Ding Dong fra Staysman, og denne uken er det Lisa Børuds "Det skal bli jul" som slippes! – Jeg er veldig glad for at jeg kan få være med på en runde til med Kutoppen! Jeg elsker jul, og det å gjøre en julesang er skikkelig koselig. Julesanger har en ekstra stemning med seg, og er det noe denne låten har så er det julestemning!, sier Lisa Børud. Jul på Kutoppen har premiere over hele landet i dag, fredag 6.november! Denne gangen skal Klara feire jul på Kutoppen for første gang og forventningene er store. Jul på Kutoppen er en førjulsmusikal for hele familien, full av musikk, tradisjoner og morsomme påfunn - og en nisse som for all del ikke må få grøt før julaften! Hør "Det skal bli jul" HER!

Strings & Timpani ute med nytt album6.11.2020 10:49:27 CET | Pressemelding

Strings & Timpani - Voice & Strings & Timpani Øyvind Hegg-Lunde og Stephan Meidell Med Mari Kvien Brunvoll, Eva Pfitzenmaier, Stein Urheim og Kim Åge Furuhaug Album release: 06 november 2020 Hør albumet her: https://orcd.co/voicestringstimpani Bergensduoen Strings & Timpani (Øyvind Hegg-Lunde og Stephan Meidell) er ute med nytt album! Etter 15 år har de utvidet formatet med noen av sine favorittmusikanter fra den egenartede improvisasjonsscenen i Bergen, bestående av Mari Kvien Brunvoll, Eva Pfitzenmaier, Stein Urheim og Kim Åge Furuhaug. Voice & Strings & Timpani var opprinnelig et bestillingsverk til Nattjazz i Bergen i 2016. Konserter: 19.11: Bergen Jazzforum 21.11: Nasjonal Jazzscene, Oslo «Inntrykket man sitter igjen med etter å ha hørt «Voice & Strings & Timpani» er hvor utrolig atmosfærisk platen er. Hver og en av låtene føles likevel begripe­lige, konkrete. Fra den lett spirituelle, franske messesangen på «Community» til den fengslende, Alice Coltrane-infuserte «Kasjmir». Disse

Herborg Kråkevik & Trygve Skaug med årets julesang for Frelsesarmeen6.11.2020 10:41:36 CET | Pressemelding

I dag kommer årets offisielle julelåt for Frelsesarmeen. For 2020 er det Herborg Kråkevik som tar over stafettpinnen med låten "Fra fjord og fjære", hentet fra Herborgs kommende juleplate Juleroser. Med seg på låten har hun fått med seg ingen ringere enn Trygve Skaug og Bergen Filharmoniske Orkester. – Fra fjord og fjære vert kalla den fyrste norske julesalmen, fordi landskapet den skildrar er norsk. Når eg syng den, ser eg for meg heile det langstrakte landet vårt. At Frelsesarmeen, som er ein organisasjon mange i Norge er glade i, valte seg denne songen som årets julesingel, gler meg stort, forteller Herborg. De siste årene har juleheftet Juleroser med redaktør Herborg Kråkevik - der noen av landets fremste forfattere og kunstnere bidrar - blitt en kjær del av julestemningen i mange hjem rundt om i landet. Julen 2020 blir imidlertid enda mer spesiell, for i tillegg til årets hefte, sangbok og turné kommer også albumet Juleroser. Albumet slippes 20.november, og i tillegg til allerede

Ny singel fra Jan Bøhler!6.11.2020 08:00:00 CET | Pressemelding

På Farsdagen søndag 8. november vil Jan Bøhler med bandet All Stars hedre sin egen far og alle fedre i landet med den nye sangen Fatter. I boka Østkantfolk som kom ut i høst beskriver Jan hvordan foreldre som stilte opp og tok ansvar for barna var avgjørende for drabantbyenes utvikling. I dag er det viktig å ta vare på disse verdiene. Hvis ikke foreldrene er til stede og følger opp barna i barnehage, skole og fritid, kan det bli problemer. Derfor vil Jan med band i anledning Farsdagen framheve hvor mye aktive, engasjerte, godhjertede pappaer betyr. De fortjener ros og heder og respekt, og vi bør alltid huske på hva de har gitt oss. Kanskje synker det mer og mer inn i oss, desto mer voksne vi selv blir. – Jeg blir varm i hjertet når jeg tenker på Fattern. Han var høyt og lavt og lærte oss å være stolte av det vi har. Den gangen feiret vi ikke Farsdagen, men han og alle flotte pappaer landet rundt fortjener en sang, sier Jan Bøhler. Jan Bøhler har skrevet teksten og lagd musikken til Fat

Ny singel fra bandet "Beau Rivage"!30.10.2020 15:00:00 CET | Pressemelding

I november slippes debutalbumet til bandet Beau Rivage, men nå slippes deres andre singel - nemlig låten "Have I told you". "Have I told you" er en vakker kjærlighetssang i ord og toner, sunget av Linn Svartberg og Leif Digernes. – Musikken til Beau Rivage kan best beskrives som "Riviera musikk", og på vår nye singel så er det kanskje som å lytte til bølgene fra Rivierian. "Have I told you" tegner et bilde av spennende ting i livet. Gleden av å treffe en tidligere kjæreste, minnene og savnet. Følelsen som var, livet som det er, og drømmer om fremtiden. Kanskje kan den gi inspirasjon til å ta den telefonen du burde tatt. Gammel kjærlighet ruster som kjent ikke, forklarer låtskriver og gitarist i bandet, Kjell-Arne Tilley. Låten er spilt inn i Memhis Bound Studio og produsert av Magnus Østvang. Beau Rivage består av Linn Svartberg og Leif Digernes (vokal), Lene Svartberg og Lisa Svartberg (kor), Kjell-Arne Engen (saksofon), Ingar Reinfjord og Kjell-Arne Tilley (gitar), Magnus Østvang (ke

Første singel fra den nye storfilmen «Jul på Kutoppen»!30.10.2020 13:08:36 CET | Pressemelding

Hver fredag de neste fem ukene slippes èn ny låt fra den nye Kutoppen-filmen, og alle først ut er Staysman med låten "Bam Bam Ding Ding Dong"! – Veldig gøy å få være med på dette prosjektet! Ikke alltid jeg lager 100% barnevennlige ting, men når gjengen fra Kutoppen ringer og spør om låt, ja da takker man ja! Føler vi har klart å beholde litt av rølpen uansett, sier Stian "Staysman" Thorbjørnsen. Jul på Kutoppen har premiere over hele landet 6.november. Denne gangen skal Klara feire jul på Kutoppen for første gang og forventningene er store. Jul på Kutoppen er en førjulsmusikal for hele familien, full av musikk, tradisjoner og morsomme påfunn - og en nisse som for all del ikke må få grøt før julaften! Hør låten "Bam Bam Ding Ding Dong" her!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siste
  • >>

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er Norges største uavhengige plateselskap.

Grappa Musikkforlag har gitt ut over tre tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro. I tillegg samarbeider selskapet med Egmont Kids and Media om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider også med Norsk Komponistforening om innspilling og utgivelse av norsk samtidsmusikk på lablene Aurora og Hemera og med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.