BKLF
BKLF

Baker- og Konditorbransjens Landsforening er en bransjeforening for bakeri og konditori i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1898 og har i 125 år vært en pådriver for å fremme faget og bakerivirksomhetenes interesse. Både bedrifter og fagfolk med svennebrev kan bli medlem av organisasjonen.

BKLF jobber med å heve bransjen gjennom å bygge omdømme, påvirke rammebetingelsene og sørge for god og faglig utvikling for bakere og konditorer. Bransjeforeningen jobber innen fire fokusområder: Næringspolitikk/myndighetskontakt, Fagutdanning/kompetanseheving, Profilering/kommunikasjon og Medlemspleie/organisasjonsutvikling.

Forsterker samarbeidet innen restaurant- og matfag15.8.2023 15:24:25 CEST | Pressemelding

Tre store organisasjoner innenfor restaurant- og matfag forsterker samarbeidet i en intensjonsavtale. Baker- og konditorbransjens Landsforening (BKLF), Norske Kokkers Landsforening (NKL) og Kost og Ernæringsforbundet (KEF) ønsker å samarbeide på tvers av organisasjonsgrensene om rekruttering til restaurant- og matfag generelt og til egne fag spesielt. Disse tre organisasjonene representerer i sum over 80% av de yrkesutdannede i Restaurant og Matfagets utdanningsløp.
  • 1
  • 2
  • Siste
  • >>

Baker- og Konditorbransjens Landsforening er en bransjeforening for bakeri og konditori i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1898 og har i 125 år vært en pådriver for å fremme faget og bakerivirksomhetenes interesse. Både bedrifter og fagfolk med svennebrev kan bli medlem av organisasjonen.

BKLF jobber med å heve bransjen gjennom å bygge omdømme, påvirke rammebetingelsene og sørge for god og faglig utvikling for bakere og konditorer. Bransjeforeningen jobber innen fire fokusområder: Næringspolitikk/myndighetskontakt, Fagutdanning/kompetanseheving, Profilering/kommunikasjon og Medlemspleie/organisasjonsutvikling.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye