Norske Adelèn vinner MTV-pris

Del

Hortensjenta Adelèn er årets vinner av ”Best Norwegian Act” under årets MTV Europe Music Awards. Hun danket dermed ut Nico & Vinz , Martin Tungevaag, Anders Nilsen, og folkets egen kandidat, Donkeyboy.

I tillegg til å være årets norske vinner, er Adelèn nominert i klassen for beste nordeuropeiske artist. Her finner vi også Christopher (Danmark), Isac Elliot (Finland), The Foo (Sverige) og One Direction (Storbritannia).

For å vinne denne klassen er hun avhengig av publikums støtte, og du kan stemme på Adelèn her: http://goo.gl/wdzytc

10 regionale vinnere skal så kjempe om å bli kåret til årets ”Worldwide act” under årets MTV Europe Music Awards.

Musikkfesten har siden 1994 samlet de største profilene på den internasjonale stjernehimmelen. Showet sendes over hele verden, og har gitt oss noen uforglemmelige øyeblikk fra den røde løperen. Årets show går av stabelen i Glasgow den 9. november, og ledes i år av hiphop-fenomenet Nicki Minaj.

Norske Adelèn er i år i godt selskap, blant de nasjonale vinnerne finner vi også stjerner som Justin Bieber (Canada), Enrique Iglesias (Spania) og Fifth Harmony (USA).

Vinnerne fra hvert enkelt land ligger vedlagt.    

Nøkkelord

Dokumenter

Om Consilio

Consilio
Consilio
Storgaten 21
3126 TØNSBERG

33 30 79 10http://www.consilio.no/

Consilio ble etablert i 1995 med en idé om strategisk og helhetlig tilnærming til kommunikasjon. Vi utgjør et selvstendig og uavhengig kommunikasjonsbyrå uten eksterne eiere. Consilio tilsikter langsiktige kunderelasjoner. Vi er derfor svært stolte av at en stor del av kundelisten består av virksomheter som har vært med oss i mer enn ti år, enkelte faktisk helt fra etableringen. Consilio utfører oppdrag i hele landet, og har global rekkevidde gjennom IPREX.

Følg saker fra Consilio

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Consilio på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Consilio

9 av 10 med psoriasis blir diskriminert eller ydmyket pga sin hud7.7.2016 14:12:21 CESTPressemelding

Resultatene fra verdens største globale spørreundersøkelse hos folk med med psoriasis viser at 84 % av folk med moderat til alvorlig psoriasis opplever diskriminering og ydmykelse, og mange blir stirret på offentlig pga sin sykdom eller opplever å bli spurt om de er smittsomme. I tillegg viser resultatene fra mer enn 8.300 respondenter at folk med psoriasis har svært lave forventninger med tanke på å få sykdomsfri hud.

Planlegg det naturlige!14.6.2016 06:00:00 CESTPressemelding

Trenden er klar, hageliv er mer populært enn noen gang og det er det naturlige uttrykket som vinner frem til fordel for det mer strigente og parklignende uttrykket. En blomstrende hage full av liv, humlesurr og fuglesang er for mange kun en drøm, men faktisk veldig lett å få til, sier gartner Veronika Nauf Steinsholt i Nordic Garden. Du trenger bare å hjelpe litt til og legge forholdene til rette, så kommer blomster og besøk naturlig av seg selv.

Ny norsk miljøteknologi vinner innovasjonspris8.6.2016 06:00:00 CESTPressemelding

Antec Biogass har utviklet en revolusjonerende løsning for produksjon av grønn energi. Det norske selskapet har forsket fram en ny type biogassreaktor som kan halvere kostnadene ved produksjon av biogass. Anleggene kan brukes i både liten og stor skala og bygges etter et modulprinsipp. For dette har det forskningsbaserte selskapet nå vunnet prisen ”Bioenergy Innovation Award ” ved en utdeling i Amsterdam.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom