Norges Fotballforbund

Dokset og Døvle cupfinaledommere

Del

Emilie Rodahl Dokset og Trond Ivar Døvle skal lede cupfinalen for henholdsvis kvinner og menn.

Emilie Rodahl Dokset representerer Bækkelaget SK og hun debuterte som dommer i Toppserien i 2012, med kampen LSK - Sandviken som også er årets finalelag.

Hun har dømt 82 kamper i Toppserien og ble FIFA dommer i 2018. Dette blir hennes andre finale, hun dømte også finalen i 2014.

- Jeg er veldig glad for oppnevnelsen til cupfinaleoppdraget. Selv om jeg har dømt en finale tidligere, er det alltid en stor ære å bli oppnevnt til cupfinalen. Teamet og jeg skal forberede oss optimalt og gjøre vårt ytterste for at dette blir en fantastisk opplevelse, sier Emilie Rodahl Dokset.

Hun får med seg følgende i dommerteamet:

Assistentdommer: Silje Elisabeth Thoresen, Bækkelaget SK

Assistentdommer: Marit Skurdal, Oppsal IF

4. dommer: Sarah Fatemeh Zangeneh, Nordstrand IF

Trond Ivar Døvle representerer Fjellhamar. Han debuterte i Eliteserien i 2009 og har dømt 124 kamper.

- Jeg er veldig glad for oppnevnelsen til cupfinaleoppdraget. For en som er over middels interessert i fotball, er det veldig artig å være en av aktørene på fotballens nasjonaldag. Jeg og teamet ser veldig fram til opplevelsen, og vi skal gjøre alt vi kan for å skape gode rammer for kampen, slik at det blir en fest for både lagene og deres supportere, sier Trond Ivar Døvle.

Han får med seg følgende i dommerteamet:

Assistentdommer: Morten Jensen, Fjellhamar

Assistentdommer: Eivin Hansen, Grorud IL

4. dommer: Kristoffer Hagenes, Hovding

5. dommer: Runar Langseth, Kolstad Fotball

For ytterligere informasjon eller kommentarer, kontakt:

Dommersjef Terje Hauge, mobil 91804759

Om Norges Fotballforbund

Norges Fotballforbund
Norges Fotballforbund
Sognsveien 75 J
Oslo

21 02 93 00https://www.fotball.no

Følg saker fra Norges Fotballforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Fotballforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Fotballforbund

Toppfotballen i Norges stoppes i første omgang til 15. april12.3.2020 13:01:52 CETPressemelding

All toppfotballaktivitet stoppes i første omgang til 15. april 2020. Dette innebærer at alle planlagte kamper i Toppserien, Eliteserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen, NM-kamper og treningskamper utsettes til etter 15. april. Treningskamper vil ikke bli spilt fra og med 13. mars. Offisielle kamper vil tidligst starte opp igjen første helgen i mai (topp og bredde). Norges Fotballforbund er i tett dialog med myndighetene og vil sammen med Toppfotball Kvinner, Norsk Toppfotball og Divisjonsforeningen følge utviklingen tett fremover. Ytterligere tiltak og utsettelser kan ikke utelukkes under gjeldende situasjon. Målet er fortsatt at både serier og norgesmesterskap skal gjennomføres. Hvordan må en komme tilbake til senere. Fotballen er en viktig samfunnsaktør og er sitt ansvar bevisst. Hensynet til liv og helse er altoverskyggende. For ytterligere informasjon, kontakt: Toppfotball Kvinner: Hege Jørgensen, tlf 988 72 835 Norsk Toppfotball: Leif Øverl

Invitasjon til pressetreff med president og generalsekretær25.2.2020 13:47:37 CETPressemelding

Norges Fotballforbund inviterer til pressetreff med fotballpresident Terje Svendsen og generalsekretær Pål Bjerketvedt. Agenda er saker som har vært oppe til behandling i forbundsstyret. Tid: Onsdag 26. februar kl 13.00 Sted: Colosseum, Ullevaal Stadion Agenda: Fotballtinget 2020 Forslag til NFFs strategiplan 2020-2023 Pressetreffet holdes i etterkant av onsdagens lunsjmøte om forebygging og håndtering av vold og trusler i fotballen, som foregår fra kl 11-13. Her vil blant andre fotballpresident Terje Svendsen, idrettspresident Berit Kjøll og politiinspektør Rune Solberg Swahn holde innlegg.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom