Hæren

Brig N med uvarslet reaksjonsøvelse til Trøndelag.

Del

Brigade Nord gjennomfører i uke 43 en uvarslet reaksjonsøvelse, og ber sivilbefolkningen vise økt aktsomhet. Telemark bataljon på Rena med sine samvirkeelementer fra blant annet Artilleribataljon, Ingeniørbataljon, Stridstrenbataljon, Sanitetsbataljon og Militærpolitikompaniet deployerer ca 200 soldater med materiell til Stjørdal.

Brigade Nord gjennomfører i uke 43 en uvarslet reaksjonsøvelse. Telemark bataljon på Rena med sine samvirkeelementer fra blant annet Artilleribataljon, Ingeniørbataljon, Stridstrenbataljon, Sanitetsbataljon og Militærpolitikompaniet, deployerer ca 200 soldater med materiell til Stjørdal. Hensikten med øvelsen er å øve hurtig reaksjon og oppdragsløsning. Videre skal avdelingen kunne løse oppdrag i ulike innsatsområder. Denne gangen gjennomføres øvelsen i området Stjørdal.
Det vil være store beltegående og hjulgående kjøretøy i øvingsområdet, og vi henstiller til sivilbefolkningen å være varsom i nærheten av våre avdelinger.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Hæren

Hæren
Hæren
Kapellveien 2
9325 Bardufoss

40029631https://forsvaret.no/hæren

Følg saker fra Hæren

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Hæren på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Hæren

KLARE FOR NYE OPPGAVER27.8.2019 14:36:11 CESTAktuelt

Mandag 26.august kl. 12:30 fikk Hæren ny sjef. Etter fire år var det Generalmajor Odin Johannessen som takket for seg og overlot stafettpinnen til Generalmajor Eirik Kristoffersen som kom fra stillingen som sjef Heimevernet. Paradeplassen på Rusta leir var klargjort for høytidelig seremoni og innsettelse av ny sjef. ​​​​​​​​​​​​ Med paradestyrker fra alle Hærens avdelinger var det høytid når Hæren skulle takke en sjef for en godt utført vakt – samtidig som man skulle hilse en ny sjef velkommen. Gjester fra lokale politikere, representanter for Forsvarets avdelinger og ambassader i Oslo var tilstede for å overvære den høytidelige seremonien.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom