Drabant Music

Lila er ute med «Addicted»

Del
Foto: Aina Regina Eftestøl
Foto: Aina Regina Eftestøl

Litt av hvert har hendt for Lila siden hun som 11-åring ble oppdaget av Ellen DeGeneres. Selv om hun bare har rukket å fylle 15 år, har hun fått en enorm oppmerksomhet for sine to singler «Don't Let Go» og «Tell You» - som til sammen har streamet langt over 6 millioner ganger på Spotify. Låtene har blitt plukket opp av NRJ og NRK MP3 her hjemme i Norge, og Lila har blitt belønnet med mange fine lovord fra utlandet.

Denne 15-åringen ligger ikke på latsida for å si det sånn, for nå er det fremadstormende talentet klar med sin nye singel «Addicted».

"Dette er den første låta som jeg har skrevet store deler av selv, så det er klart at denne betyr mye for meg. Addicted handler om når man er i et forhold hvor den ene parten er såpass avhengig av den andre at man finner seg i alt for mye fordi følelsene tar overhånd. En venninne av meg gikk gjennom nettopp dette, og det ga meg inspirasjon til å skrive denne låta" sier Lila. «Addicted» er produsert av svenske K-One.

Hør Addicted her!

Hvis du vil se dette innholdet fra open.spotify.com, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Følg Lila på Spotify, Facebook og Instagram for oppdateringer. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Aina Regina Eftestøl
Foto: Aina Regina Eftestøl
Last ned bilde
Foto: Aina Regina Eftestøl
Foto: Aina Regina Eftestøl
Last ned bilde

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

Jeg tror ikke på sjangere, jeg tror på musikk som har et punkt hvor du treffer et annet menneske. (Ole Paus)

Vi representerer deLillos, CC Cowboys, Oslo Ess, The Dogs, Ole Paus, Raga Rockers, Michael Krohn, Savoy, Anja Garbarek, Ida Jenshus, Inge Bremnes, Knut Anders Sørum, Magne Furuholmen, Marianne Sveen, Anna Kajander, Klossmajor, Bresk, Temporary, Lila, Falkevik, Viktor Wilhelmsen, Tommy Tokyo, WE, Narum, Casa Murilo, Waaktaar & Zoe, Beckstrøm Kvartett, Ingrid Lovise, Rokusho, Trang Fødsel, 4ETG m.fl.