TUI Norge

TUI lanserer fototjeneste skreddersydd for Instagram-generasjonen

Del

Stadig flere nordmenn bruker mer og mer tid på å dele ferieminner i sosiale medier, TUI lanserer nå en #followme-tjeneste som skal hjelpe alle de som er på jakt etter det perfekte insta-øyeblikket.

TUI Norge - #Followme
TUI Norge - #Followme

De aller fleste av oss deler flotte feriebilder i sosiale medier, vi elsker å vise andre hvor fint vi har det. Vi ser også at dette er noe flere og flere bruker mye tid på under ferien, vi har derfor valgt i tilby denne tjenesten så folk kan slappe av og samtidig få fantastisk bildemateriale de kan poste i sine kanaler, sier Nora Aspengren Kommunikasjonsansvarlig i TUI Norge.

Profesjonelt fototeam

Feriegjesters behov endrer seg kontinuerlig, og i dag er det visuell dokumentasjon som gjelder. Det mange kjenner som et Kodak-øyeblikk er i dag et Insta-moment, og det skal helst være så perfekt og profesjonelt som mulig.

For å møte kundenes behov har TUI knyttet til seg Instagram-eksperter og fotografer som spesialiserer seg på innhold til sosiale kanaler. Den norske Instagram-profilen og fotografen Tommy Sagmoen skal i samarbeid med den internasjonale jetsetteren og profilen Morris Nieuwenhuis rådgi både kunder og lokale freelance fotografer for å få det perfekte resultatet. Kunder vil i tillegg til flotte feriebilder få tips og triks for å optimalisere hver enkelt post i sosiale medier.

- I dag er det ikke nok å kun ta et fint bilde på telefonen og bruke enkle filtre som alle andre bruker. Ettersom «alle» nå er feriefotografer så kreves det mye mer for å skille seg ut. Dette er noe jeg har jobbet lenge med og jeg gleder meg til å dele min innsikt og kunnskap med TUI sine gjester, sier Tommy Sagmoen

Utvalgte destinasjoner

TUI velger å teste denne tjenesten i sommer på utvalgte destinasjoner som er særlig populært blant instagram-generasjonen. I første omgang er tjenesten tilgjengelig på Mallorca, Santorini, Samos og Istria.

Bookes på www.tui.no

Tjenesten lanseres 3. april 2018 og kan bestilles på tui.no som en del av feriebestillingen din. Pris tilpasses kundenes ønsker, og en grunnpakke starter på 1499 kr og inkluderer 3 bilder fra én lokasjon, rådgivning og redigering.

Les mer om TUIs #followme-tilbud på www.tui.no fra 3.april 2018

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

TUI Norge - #Followme
TUI Norge - #Followme
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

TUI tilbyr nå COVID CARE til alle sine kunder - Tjenesten gjelder alle charterreiser fra og med i dag, og dekker blant annet testing og repatriering16.7.2020 10:00:00 CESTPressemelding

Etter hvert som verden langsomt åpner seg for utenlandsreiser, så vokser også feriesalget hos TUI. I takt med økende etterspørsel etter sommerferie i Hellas og Spania, øker også interessen fra kundene angående reisesikkerhet og nødvendige forholdsregler. I lys av vår "nye" måte å reise på og for å imøtekomme behovet i markedet, tilbyr TUI nå en egen COVID CARE-tjeneste til alle sine kunder som reiser i 2020.

Viktig informasjon til våre kunder14.3.2020 10:24:13 CETPressemelding

Det norske Utenriksdepartementet fraråder nå alle ikke-nødvendige reiser til utlandet. Dette reiserådet gjelder alle land i verden. Vi har derfor besluttet å stoppe all trafikk fra Norge fra og med i dag, til og med 14. april. Til alle våre norske kunder som er ute på reise akkurat nå, dere vil returnere til Norge som planlagt, dersom ikke annet er kommunisert. Vi får veldig mange henvendelser akkurat nå. Dersom du har en reise med oss i løpet av de neste 4 ukene så vil vi forsøke å finne gode reisealternativer til deg, du vil få tilbud om endring eller avbestilling. Vi beklager ulempene dette medfører og vi ber deg vente til vi tar kontakt med deg for mer informasjon om din reise.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom