AF Gruppen

AF Gruppen bygger 87 leiligheter på Skedsmokorset

Del

AF Gruppen har inngått avtale med Romerike Boligutvikling AS, et heleid datterselskap av BORI BBL, for bygging av boligprosjektet Husebyhagen på Skedsmokorset i Akershus.

Husebyhagen er et nytt boligprosjekt utviklet av Romerike Boligutvikling AS og ligger på Skedsmokorset i Akershus. Romerike Boligutvikling AS har utviklet prosjektet i samarbeid med Senior Norge, og retter seg spesielt mot boligkjøpere over 50. 

Avtalen gjelder to byggetrinn som omfatter oppføring av 87 leiligheter fordelt på syv bygg med underliggende kjeller. Prosjektet planlegges gjennomført som en totalentreprise og vil ha en anslått verdi på MNOK 234 mill. eks mva. 

Planlagt byggestart er 3. kvartal 2018 med forventet ferdigstillelse i 3. kvartal 2020. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting. 

- Vi ser frem til å sette i gang arbeidene med dette flotte boligprosjektet. Romerike Boligutvikling AS er en ny kunde for AF Gruppen, og vi ser frem til et godt samarbeid i tiden som kommer, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Kontakter

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 13,7 mrd kroner i 2017 og har i dag ca 3800 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom