AF Gruppen

AF Gruppen bygger på Rygge

Del

AF Gruppen er av AIM Norway innstilt som entreprenør for bygging av F135 AIM Rygge, et nytt og moderne motordepot på Rygge i Østfold.

Totalentreprisen omfatter bygging av totalt 8 800 m2. Dette inkluderer motorverksted, lager og kontorer inkl. tekniske installasjoner for AIM Norway. Det vil bli benyttet massivtre i store deler av byggets konstruksjoner.

Avtalen er en totalentreprise og kontraktens verdi er MNOK 130 ekskl. mva. Arbeidene starter i mai 2018 og vil være ferdigstilt i august 2019.

- Dette er et viktig oppdrag for vår byggvirksomhet i Østfold. Sammen med kunden ser vi fram til å realisere et spennende prosjekt sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Kontakter

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 12 mrd kroner i 2016 og har i dag ca 3800 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom