Dag S. Stiansens Stiftelse åpen for søknader

Del

Stiftelsestilsynet har nå godkjent Dag S. Stiansens Stiftelse, og fra i dag kan du søke om støtte på stiftelsens nettsider. Stiftelsen har allerede fått mange henveldelser og støtteerklæringer siden den ble bekjentgjort i mars.

- Engasjementet rundt lanseringenhar vært overveldende.  Vi har fått mange fantastiske tibakemeldinger fra engasjerte mennesker med store hjerter. Det er inspirerende og flott å oppleve at så mange er opptatt av dyrenes interesser, sier Terje Pedersen, daglig leder i Stiansen Eiendom.

 

Hvordan søke

På nettsiden vil det ligge to forskjellige søknadsskjemaer, et til prosjektstøtte og et til Stiansen-prisen. Det vil være mulig å søke om økonomisk støtte til større og mindre prosjekter på løpende basis. Det vil også være mulig å nominere privatpersoner eller virksomheter til Stiansen-prisen som hvert år skal deles ut til personer eller virksomheter som har utmerket seg i kampen for dyrenes rettigheter. Hvilke prosjekter som tilgodesees med økonomisk støtte og hvem som vinner Stiansen-prisen vil bli avgjort av stiftelsens styre etter instillingen fra et ekspertråd.

Om Dag S. Stiansens Stiftelse

Dag S. Stiansen Stiftelse ble stiftet av Dag S. Stiansen og hans kone i år. Stiftelsens formål er å verne om dyrs interesser. Stiftelsen skal dele ut Stiansen-prisen hvert år, samt gi økonomisk støtte til formål som arbeider for dyrevelferd.  Stiftelsen vil arve hele Stiansens formue når ekteparet Stiansen går bort

 

 Mer informasjon finnes på stiftelsens nettside:

 www.stiansenstiftelsen.no

Om Stiansen Eiendom

Stiansen Eiendom
Hoffsveien 30
0275 Oslo

Følg pressemeldinger fra Stiansen Eiendom

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Stiansen Eiendom på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stiansen Eiendom

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom