Sony Music Norway

Zupermaria slipper «Få d på»

Del

Maria fra Bergen lyser opp vinteren med popperlen «Få d på».

Zupermaria fra Fyllingsdalen gir faen i frykten for å blottlegge seg selv. Med karismatiske tekster om festing, brudd, forhold og om å være ung og rastløs, deler hun noen av sine erfaringer gjennom storslagne refreng i spreke produksjoner.

I dag, 21. februar, følger hun opp kritikerroste «Balenciaga» fra tidligere i år med enda en solid hit. «Få d på» er en uptempo og leken låt, helt perfekt for lysere tider.

«’Få d på’ er en liten motvasjonstrall i en ellers hektisk hverdag. Når du er ferdig med leksene og jobben er gjort er det ikke annet å gjøre enn å få d på og nyte livet slik du best kan!»​ ​– Zupermaria

«Melodien er berusende og produksjonen nesten irriterende flott, men det beste er likevelden snedige teksten»​ – Bergens Tidende ​(om «Balenciaga”)

«Forrige fredag slapp Maria Træbakken det som må være årets beste norske debutsingel» – 730.no (​ om «Unnskyld»)

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom