Sony Music Norway

ZadeKing og Mr Melk ruller Norge rundt

Del

Norges ukronede afropopkonge ZadeKing teamer opp med Tik Tok-fenomenet Olly Bowman aka Mr Melk. «Vi ruller Norge rundt»! er en festlåt som oppfordrer alle til å være stolte av der de er fra, og passer perfekt til alle positive anledninger – om du vil reise, danse, feste eller bare vil komme i godt humør!

«Låta handler om å sette pris på det vi har i Norge og det å kunne kose seg de forskjellige vakre stedene vi har her.Resultatet ble en festlåt som er perfekt for alle positive anledninger.»forteller ZadeKing og Mr Melk.

Låten er laget sammen med André Jensen fra Hagle og TRXD (Ramón, Angelina Jordan, Emilie Adams), og sammen med ZadeKing og Mr Melk ruller de Norge fra Halden og Mysen til Australia og Oslo.

Med hans unike, sprudlende og upretensiøse tilstedeværelse har ZadeKing spredd positiv energi med låter som «Hola Mamacita», «Ta det rolig» ft. Morgan Sulele, «Kumbaya», og «Høl i potta» med Hagle. Han har også hatt flere radiolistinger på mP3, P3 og P3X og har på veien samlet mer enn 10 millioner streams. Hans ærlige tekster og skinnende personlighet sørger for høy energi på scenen og lav terskel for feststemning i publikum. I år har vi sett han på scenen under årets VG-lista turné og Allsang på Grensen. 

Mr Melk gjorde tidligere i år sin artistdebut med låten «Fredag (Digg å være norsk)». Låten har i dag streamet til gull, gikk rett inn på topp 50 og ble liggende i over 2 måneder, med niendeplass som beste notering.

Den australske moromannen flyttet opprinnelig til Norge på grunn av kjærligheten, og har deretter opparbeidet seg en solid følgerskare og fått mye oppmerksomhet. Han ble gjennom pandemien et fenomen, og har blant annet besøkt God Morgen Norge, gjort russeknuter med God Kveld Norge,vært gjest under finalen av Klassequizen på NRK, og blitt omtalt i flere aviser. 

Nå er det kosetid, og jeg håper at alle koser seg med låta - på vors, fest, nach eller når de chiller. – Mr Melk

«Ruller Norge rundt» er ute fredag 23.september.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
(C) Paulina Kolataj
(C) Paulina Kolataj
Last ned bilde
(C) Paulina Kolataj
(C) Paulina Kolataj
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom