Norges idrettsforbund

Ytterligere gjenåpning av kontaktidretter for voksne over 20 år må fortsatt vente

Del

Myndighetene vil ennå ikke gi grønt lys for gjenåpning av kontakttrening for voksne over 20 år på bakgrunn av smitteutviklingen i det norske samfunnet med flere alvorlige lokale smitteutbrudd den siste tiden. Samtidig uttrykker myndighetene et tydelig ønske om å gjenåpne den resterende breddeidretten for voksne raskest mulig.

Idrettspresident Berit Kjøll. Foto: Geir Owe Fredheim
Idrettspresident Berit Kjøll. Foto: Geir Owe Fredheim

Idrettspresident Berit Kjøll sier hun hadde et berettighet håp om at vi nå kunne få et grønt lys for gjenåpning av fase 1 som vil berøre ca 23000 voksne utøvere i de ulike kontaktidrettene.

- Samtidig har vi respekt for myndighetenes beslutning om å holde igjen ytterligere på bakgrunn av de alvorlige lokale smitteutbruddene vi har sett i Østfold og Bergen den siste tiden og legger til:

- Vi har tillit til de tiltakene som nå iverksettes fra både lokale og sentrale myndigheter for å få kontroll over disse smitteutbruddene, slik at myndighetenes plan for ytterligere gjenåpning kan videreføres så raskt som mulig. Jeg ber derfor våre utøvere som ennå ikke har kommet i gang med normal idrettsaktivitet om fortsatt å smøre seg med litt mer tålmodighet.

Bilder

Idrettspresident Berit Kjøll. Foto: Geir Owe Fredheim
Idrettspresident Berit Kjøll. Foto: Geir Owe Fredheim
Last ned bilde

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom