XXL Sport & Villmark

XXL får ny sjef i Norge

Del

Stine Trygg-Hauger (38) blir ny administrerende direktør for XXL i Norge. Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør for Clas Ohlson i Norge.

Stine Trygg-Hauger. Foto: Javad Parsa
Stine Trygg-Hauger. Foto: Javad Parsa

Trygg-Hauger fikk sin første butikkjobb som 15-åring, og ble leder i en alder av 27. Hun har hatt flere ledende stillinger i Clas Ohlson-konsernet, de siste tre årene som administrerende direktør i Norge. Her har hun hatt ansvar for 90 butikker og 1.700 ansatte.

38-åringen har blitt trukket frem som ett av Norges største ledertalenter i ulike sammenhenger og har nylig gitt ut boken «Når timene flyr» om å ha det gøy på jobben.

- Jeg har alltid vært fan av XXL, både som travel småbarnsmor med en aktiv familie og som retail-entusiast. XXL kombinerer lave priser og fagkunnskap, og det er en veldig god miks. Jeg har også sett at det er gjort en betydelig jobb for å styrke XXLs posisjon i Norge, og at XXL har offensive og spennende planer, sier Trygg-Hauger.

Hun blir også en del av konsernledelsen i XXL, som det siste året er styrket på områder som HR, kommunikasjon, strategi og kommersialisering.

- Jeg gleder meg stort til å få Stine med på laget. Det er lenge siden jeg la merke til hennes lederegenskaper for første gang, og hun har fått til fantastiske ting i Clas Ohlson. Hun brenner for retail, og har en positiv og «vi»-basert lederstil som vil passe perfekt inn i XXL, sier konsernsjef Pål Wibe.

XXL-konsernet har 90 varehus i Norge, Sverige, Finland og Østerrike og en omsetning på ni milliarder kroner i 2019. I Norge er XXL landets største sportskjede, med over 2.000 ansatte i 37 varehus og en nettbutikk i sterk vekst.

- XXL er ledende på sport, fritid og villmark i Norge og bidrar til å holde folk i aktivitet. For en spesialist innebærer det også et stort ansvar for hjelpe forbrukerne med å ta bevisste valg. For meg blir det viktig å videreutvikle tjenestetilbudet slik at fritidsutstyret XXL selger kan bevares, repareres og gjenbrukes – og på den måten skape gode opplevelser som varer lenge, sier Trygg-Hauger.

- Jeg gleder meg til å bli kjent med XXL-gjengen, lære mer om bransjen og ikke minst skape kundemagi. Dette blir gøy!

Stine Trygg-Hauger starter i XXL senest 1. juni.

Kontakter

Andreas Nyheim
Kommunikasjonsdirektør i XXL
andreas.nyheim@xxl.no
+47 952 11 779

Bilder

Stine Trygg-Hauger. Foto: Javad Parsa
Stine Trygg-Hauger. Foto: Javad Parsa
Last ned bilde
Pål Wibe og Stine Trygg-Hauger. Foto: XXL
Pål Wibe og Stine Trygg-Hauger. Foto: XXL
Last ned bilde

Om XXL Sport & Villmark

XXL Sport & Villmark
XXL Sport & Villmark
Strømsveien 245
0668 Oslo

http://www.xxl.no