XPENG Norge

XPENG mest kjente nykommer

Del

I forrige uke presenterte Allergruppen vinnere av «Bilindeksen» fra den årlige undersøkelsen Gallup Bil. XPENG toppet listen i kategorien «Årets mest kjente nykommer», og ble med det kåret til vinner i kategorien.

Christian Hem, salgsdirektør i XPENG Norge og Maren Hornseth, Social Media and PR Manager, XPENG Norge. Foto: Thomas Magnusen, MSL
Christian Hem, salgsdirektør i XPENG Norge og Maren Hornseth, Social Media and PR Manager, XPENG Norge. Foto: Thomas Magnusen, MSL

Kantars bilindeks beregnes ut fra data i Kantars årlige nybilundersøkelse, Gallup Bil. Indeksen har som mål å se hvordan ulike bilmerker er rangert blant bilkjøpere ut fra deres holdninger til bilene og i hvilken grad merket evner å havne på bilkjøpernes handlelister. Nesten halvparten av respondentene hadde XPENG på listen over nykommere og ble med det årets mest kjente nykommer.

- Dette er veldig, veldig stas! Vi har jobbet knallhardt med etableringen av XPENG på det norske markedet. Vi lanserte XPENG G3 i slutten av 2020, og bare for en knapp måned siden lanserte vi flagskipmodellen XPENG P7. Denne prisen viser at vi har lykkes med å sette XPENG på «bilkartet» til det norske folk, sier Christian Hem, salgsdirektør for XPENG i Norge.

XPENG har helt siden norgeslanseringen av XPENG G3 hatt Norge som et foregangsmarked og hatt en langsiktig plan for tilstedeværelse. Gjennom importøravtalen med XBI som kom på plass tidligere i år, har XPENG nå et godt utbygd forhandler- og servicenettverk og er til stede på 20 lokasjoner. I tillegg vil nylanserte XPENG P7 bli et godt supplement til XPENG-porteføljen.

- Vi har store ambisjoner for det norske markedet, og har flere viktige lanseringer på trappene for neste år. Nå har vi altså fått beviset på at det er vårt merke og våre biler som best står seg i kampen om oppmerksomheten til nye bilmerker hos nordmenn. Det er vi selvfølgelig veldig stolte over og det er en posisjon vi skal forvalte med full innsats fremover, sier Elvis Cheng, nordisk ansvarlig i XPENG.

Kontakter

Bilder

Christian Hem, salgsdirektør i XPENG Norge og Maren Hornseth, Social Media and PR Manager, XPENG Norge. Foto: Thomas Magnusen, MSL
Christian Hem, salgsdirektør i XPENG Norge og Maren Hornseth, Social Media and PR Manager, XPENG Norge. Foto: Thomas Magnusen, MSL
Last ned bilde

Om XPENG Norge

XPENG NorgeXPENG Motors er en av Kinas ledende selskaper innen smarte elektriske biler. Selskapet designer, utvikler, produserer og selger smarte elbiler som er sømløst integrert med ny teknologi som AI og avanserte førerassistenter. XPENG har satset på en egen utviklingsavdeling og intelligent produksjon for å gi sine kunder en bedre mobilitetsopplevelse. I dag jobber ca. 50 % av de over 10.000 ansatte med utvikling og intelligente løsninger. Ledende eksperter fra internett-, bil- og teknologibransjen har gått sammen i ledelsen, med et åpent tankesett og en langsiktig sektorovergripende visjon. XPENG skal skape smarte elektriske biler bygd på teknologi og data, og forme fremtidens mobilitetsopplevelse. XPENG er tilstede med egen organisasjon i Norge og har lansert elbilene G3 og P7. Norge er det første markedet i Europa hvor XPENG har etablert seg.

Følg pressemeldinger fra XPENG Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra XPENG Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XPENG Norge

Xpeng forsterker Norgessatsingen ytterligere20.9.2021 15:27:48 CEST | Pressemelding

Siden oppstarten i Norge har det skjedd mye rundt selskapet XPENG. Modellen G3 er allerede å se på norske veier, og i sommer åpnet forhåndsbestillingen av flaggskipmodellen XPENG P7. I tillegg er nye forhandler- og serviceavtaler med det nyopprettede selskapet XBI Norge på plass. I løpet av sommeren har det kommet flere norske ansatte, og flere er ventet i løpet av høsten. Nyansatte Elvis Cheng har tatt på seg rollen som daglig leder i den norske XPENG-organisasjonen.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom