XPENG lanserer innstegsmodell for sin nye premium-SUV G9

Del
XPENG G9 har skapt stor interesse og forventninger siden avdukingen på Oslo Motor Show. Nå avslører selskapet at XPENG G9 kommer med en innstegsmodell – med et imponerende utstyrsnivå til en svært konkurransedyktig pris.

Den nye innstegsmodellen går under navnet «G9 RWD Standard Range», er prissatt til 536 275 kroner. Dermed plasserer XPENG G9 seg på radaren for en enda større gruppe elbilkunder i Norge.  


I tillegg til dette utvider XPENG sin nybilgaranti til 7 år/160 000 km, som er blant de beste avtalene norske elbilkunder kan sikre seg. 

Høstet varm mottakelse

Like før jul åpnet salget opp for to modellvarianter med 98 kWt stort batteri og enten to- eller firehjulstrekk. Disse fikk modellbetegnelsene RWD Long Range og AWD Performance.

Med nye avgifter på plass fra 2023 er de priset fra 606 200 kroner for Long Range-utgaven og 677 925 kroner for Performance-utgaven.

I en kampanjeperiode foreløpig ut mars 2023 selges alle de tre utgavene av XPENG G9 med ekstra utstyrspakker inkludert i prisen: «Premium Comfort & Audio Pack» (verdi 39 990 kroner) og den selvoppblåsbare madrassen for to personer «Sleeping Kit» (verdi 8900 kroner).

*Alle priser er inkludert frakt- og leveringskostnader på 9900 kroner.

Vi er svært fornøyde og glade for den fenomenale responsen G9 har fått i det norske markedet så langt, og vi er overbevist om at denne nye innstegsmodellen, med alt av utstyr inkludert, vil sørge for at bilen blir aktuell for enda flere kunder, sier Claes Persson, administrerende direktør i XPENG Motors Norge.

Overlegen ladeeffekt og skyhøyt utstyrsnivå

XPENG G9 Standard Range leveres med 78,2 kWt batteri, som gir rekkevidde på inntil 460 km. Det er tilstrekkelig for mange kunder og de vil også kunne nyte godt av en ladeeffekt på opptil utrolige 260 kW, noe som er blant det beste på markedet, ved hurtiglading. Standard Range-utgaven yter 313 hestekrefter som sørger for friske prestasjoner med 0-100 km/t på 6,4 sekunder og toppfart på 200 km/t. Dreiemomentet er på kraftige 430 Nm.

Ekstra utstyrspakke

I tillegg til standardutstyr som elektronisk innfellbart hengerfeste med trekkevne opp til 1500 kg, soft close-lukkemekanisme på dørene, oppvarmet frontrute og ratt, avansert sikkerhetsutstyr og en rekke toppmoderne komfort- og teknologi-utstyr, kan man i en kampanjeperiode foreløpig ut mars 2023 få med en ekstra utstyrspakke "Comfort & Audio pack og Sleeping kit", inkludert i prisen. Comfort & Audio pack inneholder følgende:
  • Utsøkte Nappa skinnseter med massasje i fire av setene og lengdejusterbare sitteputer i både fører- og baksetene er inkludert.
  • Forsetepassasjeren kan på langturer nyte maksimal komfort med mulighet for å vippe ut en egen fotskammel.
  • Et enormt stereoanlegg med konsertsal-lyd som produserer hele 1940 watt med 18 høyttalere fra Dynaudio.
  • To førerspesifikke høyttalere for navigasjonssending og telefonsamtale som toppes av en utvendig høyttaler plassert under frontstøtfangeren (inkludert høyttaler for AVAS).
  • Totaleffekt for alle høyttalerne i bilen er 2150 watt, og dette er noe av utstyret kunder kan nyte i det som skiller seg ut som en komplett og fullastet elektrisk SUV. 

*Merk at alle spesifikasjoner er gjenstand for endelig typegodkjenning.

Kontakter

Bilder

Om XPENG Norge

XPENG NorgeXPENG Motors er en av Kinas ledende selskaper innen smarte elektriske biler. Selskapet designer, utvikler, produserer og selger smarte elbiler som er sømløst integrert med ny teknologi som AI og avanserte førerassistenter. XPENG har satset på en egen utviklingsavdeling og intelligent produksjon for å gi sine kunder en bedre mobilitetsopplevelse. I dag jobber ca. 50 % av de over 10.000 ansatte med utvikling og intelligente løsninger. Ledende eksperter fra internett-, bil- og teknologibransjen har gått sammen i ledelsen, med et åpent tankesett og en langsiktig sektorovergripende visjon. XPENG skal skape smarte elektriske biler bygd på teknologi og data, og forme fremtidens mobilitetsopplevelse. XPENG er tilstede med egen organisasjon i Norge og har lansert elbilene G3 og P7. Norge er det første markedet i Europa hvor XPENG har etablert seg.

Følg pressemeldinger fra XPENG Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra XPENG Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XPENG Norge

Arctic Race of Norway lanserer samarbeid med elbilprodusenten XPENG – blir verdens første sykkelritt som kun bruker elbiler12.5.2023 09:23:58 CEST | Pressemelding

Oslo, 12. mai 2023 Arctic Race of Norway blir verdens første sykkelritt med kun elektriske følgebiler XPENG stiller med 120 biler Premium-SUVen G9 skal benyttes til gjester, og G3i og P7 skal benyttes som servicebiler og rittbiler Bil i Nord skal stå for utlevering og håndtering av bilene Elbil- og teknologiprodusenten XPENG blir bilpartner for Arctic Race of Norway fra og med 2023. Dette betyr at Arctic Race of Norway blir verdens første sykkelritt med kun elektriske følgebiler. Det er ikke bare viktig med tanke på å redusere klimagassutslippene. Det vil også gjøre Arctic Race of Norway til et utstillingsvindu for grønne idrettsarrangementer, da sykkelrittet skal vises i hele 189 land. Verdens nordligste sykkelritt jobber med å kutte utslipp Alle store idrettsarrangementer har en påvirkning på miljøet, og dette blir ekstra tydelig i verdens nordligste profesjonelle sykkelritt. Arctic Race of Norway jobber målbevisst med å kutte klimagassutslipp. En helelektrisk bilpark er et stort skr

XPENG lanserer den nye kupé-SUVen G6 på Auto Shanghai 202319.4.2023 10:37:29 CEST | Pressemelding

Ny kupé-SUV laget på SEPA2.0, XPENGs nye høyteknologiske plattform Science fiction-inspirert design med sporty linjer kombinerer dynamiske kjøreegenskaper og romslig interiør Drevet av den nyeste generasjonen av selvkjøringssystemet XNGP, programvaren Xmart OS 4.0 og X-EEA 3.5 for overlegent smarte funksjoner 800V SiC-plattform og 3C battericelle-teknologi gir svært høy rekkevidde og lynrask lading sørger for 300 km rekkevidde** etter 10 minutter med lading Shanghai, Kina – 18. april 2023: XPeng Inc, annonserte i går debuten til sin femte elbil, XPENG G6* Ultra Smart Coupe SUV, under Auto Shanghai 2023. G6* er den første produksjonsmodellen laget på selskapets neste generasjon elektriske plattform, SEPA2.0. G6 tilbyr XPENGs nyeste teknologi innen selvkjøring, interiørkvalitet, lynlading og overlegne ytelser. Den vil komme utstyrt med nyeste versjon av XNGP som er siste versjon av ADAS (Advanced Driver Assistance System) før bilen gjøres tilgjengelig for komplett selvkjøring. G6 er utvi

XPENG med nytt agentnettverk – starter først i de store byene i Norge4.4.2023 09:00:00 CEST | Pressemelding

Elbilmerket XPENG som etablerte seg i Norge i 2020 har endret forretningsstrategi i Norge. Nå er det klart at en gruppe bilforhandlere fra Tromsø i nord helt ned til Sandnes i første omgang utgjør XPENGs nye agentnettverk med både forhandlere og servicepunkter. Samtidig er det klart at XPENG Norge blir en fullverdig bilimportør med medlemskap i Bilimportørenes Landsforening (BIL) og Norges Bilbransjeforbund (NBF).

XPENG styrker tilstedeværelsen sin i Norge betraktelig med utvidet nybilgaranti og åpning av toppmoderne servicesenter med mobil servicebil.3.2.2023 12:00:00 CET | Pressemelding

Nye XPENG G9 er omtalt som en av de store elbilnyhetene i Norge dette året. Nå setter XPENG ny kurs for det norske markedet og i dag presenterer selskapet flere nyheter for 2023: • Utvidet nybilgaranti på 7 år/160 000 km til nye G9- og P7-kunder i Norge. • Helt nye, toppmoderne, XPENG Service Center åpner dørene på Lørenskog • Mobil servicebil som kan bistå kundene lokalt på Østlandsområdet. • Åpner for salg i Sverige, Danmark og Nederland og styrker sin satsning i Nord-Europa. Utvidet nybilgaranti gir nye kunder økt trygghet I dag kan XPENG avsløre at de nå lanserer en vesentlig oppgradert nybilgaranti på hele 7 år eller inntil 160 000 kilometer. Dette resulterer i at XPENG nå får en av markedets beste nybilgarantier. Dette skal gi en økt sikkerhet for alle nye kunder. Garantien er et tydelig tegn på at XPENG er i ferd med å befeste sin posisjon i Norge ytterligere, og at bilmerket som var blant de første rene elbilmerkene til å etablere seg i Norge i 2020, har kommet for å bli. XPENG

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom