Mestergruppen

XL-BYGG åpner butikk i sentrum

Del
Konseptet byggevarebutikk i bynære strøk er et pilotprosjekt i Mestergruppen Byggevare som eier byggevarekonseptene XL-BYGG, Byggtorget og Byggeriet.
SPENNENDE SATSING: XL-BYGG Selbu etablerer byggevarebutikk i Selbu sentrum.
SPENNENDE SATSING: XL-BYGG Selbu etablerer byggevarebutikk i Selbu sentrum.

- Vår tanke bak denne type etablering er å gjøre både byggevarer og dialogen rundt et byggeprosjekt mer tilgjengelig for innbyggere i sentrum av byer og tettsteder i Norge, sier leder for anleggsutvikling Mestergruppen, Anders Vaagan.

- Plasseffektive byggevarebutikker med utstillinger i sentrum vil samvirke fint med et hovedanlegg lokalisert utenfor indre sentrumskjerne.

XL-BYGG Selbu er første pilotprosjekt
1. februar etablerer XL-BYGG Selbu en ny byggevarebutikk i Selbu sentrum. Den nye butikken er et pilotprosjekt i XL-BYGG og skal både øke tilgjengeligheten og gjøre byggeprosjekter enklere for innbyggerne i Selbu. 

XL-BYGG Selbu har i en årrekke vært lokalisert sammen med øvrig aktivitet i Selbuhus-konsernet på Ganby. Over tid har XL-BYGG Selbu registrert et behov i markedet for en byggevarebutikk i sentrum av Selbu. Da det for knappe to år siden ble et ledig lokale i det som i dag har fått navnet E-bygget så var daglig leder i Selbu Byggevare, Kim André Eidem, raskt ute med å lansere ideen om en byggevarebutikk tilpasset lokalene på et kjøpesenter.

- Den nye avdelingen skal fungere som en lett tilgjengelig arena for inspirasjon, rådgivning og handel. Med flotte produktutstillinger og serviceorienterte selgere vil dette være stedet kundene i Selbu og omegn skal starte sitt byggeprosjekt, sier Eidem.

Et lagerført butikksortiment inkludert maling vil dekke behovet på typiske impulsvarer mens trelast og øvrige tyngre byggevarer vil enten kunne leveres til kunde eller hentes på hovedanlegget.

Kjededirektør i XL-BYGG, Are Ellingsve, ser frem til nyåpningen.

- Kombinasjonen av lokalt initiativ og et kompetent anleggsteam i Mestergruppen, gjør at vi gjennom dette prosjektet tar frem et nytt konsept som andre byggevareforhandlere i Mestergruppen også kan dra nytte av.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

SPENNENDE SATSING: XL-BYGG Selbu etablerer byggevarebutikk i Selbu sentrum.
SPENNENDE SATSING: XL-BYGG Selbu etablerer byggevarebutikk i Selbu sentrum.
Last ned bilde
Team XL-BYGG Selbu avd. sentrum gleder seg til å åpne dørene 1. februar:
fra venstre: salgskonsulent Lena Kulseth, driftsleder Kristian Aftret Haave og salgskonsulent Arild Mosleth.
Team XL-BYGG Selbu avd. sentrum gleder seg til å åpne dørene 1. februar: fra venstre: salgskonsulent Lena Kulseth, driftsleder Kristian Aftret Haave og salgskonsulent Arild Mosleth.
Last ned bilde

Om Mestergruppen

Mestergruppen
Mestergruppen
Nils Hansens vei 8
0667 Oslo

23 37 75 00http://mestergruppen.no/

Mestergruppen er et ledende bolig- og byggevarekonsern som består av mange kjente merkevarenavn. 

Vi er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. 

I Norge eier vi blant annet: 
Byggtorget Byggeriet Blink Hus
Malorama Mesterhus Mestergruppen Arkitekter 
Mestergruppen Eiendom
Nordbohus Pretre Røroshytta
Saltdalshytta |Systemhus VVS Norge XL-BYGG