Kia Norge

Women`s Car of the Year er Kia Niro

Del
63 kvinnelige biljournalister fra 43 land har bestemt seg. Kia Niro er årets vinner.

Flere titalls biler er testet. I oppkjøringen stakk Niro også av med en delseier, og ble kåret til Urban Car of the Year. Kunngjøringen av vinneren av Women`s Car of the Year skjedde på den internasjonale kvinnedagen 8. mars.

Forrige Niro ble en svært populær bil i Norge. Nye Niro kom i salg for noen måneder siden. Bilen som er en viktig del i Kia sin elbilsatsing, har blitt godt mottatt. Bilen er designet for å dekke behovene til dagens forbrukere som har høy bevissthet rundt bærekraft. 

Bilen har også vunnet flere priser. Deriblant Golden Steering Wheel i kategorien Compact SUV. Modellen var også nominert til World Car of the Year Prisen. 

Fra Norge er mangeårig nyhets ogbiljournalist Hanne Hattrem fra VG medlem i den internasjonale juryen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Kia Norge

Kia Norge
Kia Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

679 26 000https://www.kia.com/no/

Kia Bil Norge er hovedimportør av Kia til Norge. Vi har dyktige forhandlere i hele landet. Kia Bil Norge er en del av Bertel O. Steen, som er et av Norges største service- og handelsselskap. Den første Kia ble importert av Kia Bil Norge i november 1994. I dag ruller det mer enn 75.000  Kia på norske veier. Service og ettermarked ivaretas av et kompetent og serviceinnstilt forhandlernett.

Kia er et globalt merke med en visjon å skape bærekraftige mobilitetsløsninger for forbrukere og samfunn over hele verden. Kia ble grunnlagt i 1944 og har levert mobilitetsløsninger i 75 år. Med mer enn 52.000 ansatte over hele verden, tilstedeværelse i mer enn 190 markeder og produksjonsanlegg i seks land, selger Kia i dag rundt 3 millioner biler.

Bedriftens slagord, ‘Movement that inspires’, gjenspeiler Kias forpliktelse til å inspirere kunder med sine produkter og tjenester.