Wizz Air

Wizz Air: Konkurranse fungerer – slipper 10.000 billetter til 49 kroner

Del

Luftfartshistorie er i ferd med å skrives i Norge. På bare seks uker – rekordtid i norsk målestokk - har Wizz Air, Europas raskest voksende og grønneste* flyselskap, åpnet 15 innenriksruter, og to baser i Norge. WIZZs høytidsgave til de reisende er 10.000 flybilletter på utvalgte ruter til kun 49 kroner**.

“Wizz Air har allerede etablert seg som en stor aktør på det norske innenriksnettet. I en tid der luftfartsnæringen i verden, og kanskje spesielt i Norge, blir hardt rammet, sørger Wizz Air for at den norske befolkningen kan reise klimavennlig og til en rimelig pris. Wizz Air kobler Norge sammen”, sier Andras Rado, kommunikasjonssjef i Wizz Air.

Han fortsetter: ”Vi opplever at vår tilstedeværelse er spesielt viktig og verdsatt på Nord- og Vestlandet. Vi håper at myndighetene og politikerne ser denne nytten. Wizz Air har kommet for å bli, og vi vil kontinuerlig vurdere nye muligheter for å sikre lave priser og høy kvalitet på det norske innenriksnettet”.

Det norske innenriksnettet har i mange år vært preget av lav konkurranse og høye priser. Som et resultat, kunngjorde Wizz Air i oktober planen om å etablere seg i Norge. 5. november lettet det første flyet fra Oslo Gardermoen lufthavn. Fra et utgangspunkt på tre ruter fra Oslo til Bergen, Trondheim og Tromsø, har Wizz Air den siste måneden åpnet en rekke nye ruter. Fra 18. desember har selskapets norske reisende hele 15 innenlandsruter å velge mellom.

Satsningen betyr økt konkurranse på det norske innenriksnettet. Logikken er enkel: et større tilbud gir forbrukerne et bedre produkt. Vinneren av den økte konkurransen er norske reisende.

Wizz Air har et ønske om å tilby rimelige billetter til passasjerer over hele landet - ikke bare de som bor i de store byene. Torsdag kunngjorde Wizz Air derfor åpningen av ruter til Kirkenes og Alta. Dette er ruter som tradisjonelt er preget av høye priser og få valgmuligheter. Nå gir Wizz Air nordmenn muligheten til å feire høytid og nyttår med sine kjære, til kun 49 kroner hver vei.

I kjølvannet av koronautbruddet har Wizz Air lansert en rekke hygiene- og smitteverntiltak for å sikre helse og sikkerhet for passasjerer og mannskap. Under hele flyvningen er både kabinbesetning og passasjerer pålagt å bruke munnbind, mens kabinpersonalet også bruker hansker. Wizz Airs fly gjennomgår jevnlig en bransjeledende, antiviral desinfiseringsprosess, og i henhold til WIZZ' rengjøringsplan, blir alle selskapets fly desinfisert daglig. Her kan du se Wizz Airs nye helse- og sikkerhetsvideo.

Wizz Air anbefaler at passasjerer legger til WIZZ Flex i reservasjonen. Denne beskyttelsen gir passasjerene mulighet til å reise på en annen dato, eller velge et annet reisemål dersom turen ikke kan gjennomføres som planlagt. Det gir samtidig muligheten til å kansellere reisen opptil tre timer før avgang uten gebyr. 100 % av den opprinnelige prisen blir refundert i flyselskaps kreditt.

Destinasjon

Avganger

Start

Billetter fra**

Oslo – Bergen

Flere ganger daglig

5. november 2020

NOK 99

Oslo – Trondheim

Flere ganger daglig

5. november 2020

NOK 99

Oslo – Tromsø

Daglig

5. november 2020

NOK 99

Oslo – Stavanger

To ganger daglig

27. november 2020

NOK 99

Oslo – Ålesund

4 ganger i uken

27. november 2020

NOK 99

Oslo – Bodø

Daglig

27. november 2020

NOK 99

Trondheim – Stavanger

Daglig

4. desember 2020

NOK 99

Trondheim – Bodø

Daglig

4. desember 2020

NOK 99

Trondheim – Tromsø

Daglig

4. desember 2020

NOK 99

Tromsø – Bodø

Daglig

4. desember 2020

NOK 99

Tromsø – Stavanger

3 ganger i uken

4. desember 2020

NOK 99

Oslo – Narvik/Harstad

Daglig

10. desember 2020

NOK 99

Oslo – Haugesund

5 ganger i uken

4. desember 2020

NOK 99

Oslo – Kirkenes

3 ganger i uken

15. desember 2020

NOK 99

Oslo – Alta

4 ganger i uken

18. desember 2020

NOK 99

* Wizz Airs karbondioksidutslipp var de laveste blant europeiske flyselskaper i FY2019 (57,2 gr / km / passasjer)

** Enveispris, inkludert administrasjonsgebyr. En håndbagasje (maks: 40x30x20cm) er inkludert. Innsjekket bagasje kjøpes separat. Prisen gjelder kun for bestillinger gjort på wizzair.com og WIZZ mobilappen. Antall seter til angitt pris er begrenset.

Kontakter

Andras Rado; Wizz Air Group; communications@wizzair.com

Bilder

Lenker

Om Wizz Air

Wizz AirWizz Air er det raskest voksende og grønneste* europeiske lavprisselskapet. Selskapet operer en flyflåte bestående av 134 Airbus A320- og A321-maskiner. Vårt team med dedikerte ansatte opprettholder en utmerket service og lave priser på våre flygninger. Det gjorde oss til det foretrukne flyselskapet for 40 millioner passasjerer i budsjettåret F20, som ble avsluttet 31. mars i år. Wizz Air er oppført på aksjebørsen i London, under tickeret WIZZ. Selskapet ble nylig kåret til et av verdens ti sikreste flyselskaper av airlineratings.com, og «2020 Airline of the Year» av ATW.

Følg saker fra Wizz Air

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Wizz Air på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Wizz Air