Wizz Air

Wizz Air åpner tre nye ruter og fremskynder oppstarten av allerede annonserte ruter

Del

Wizz Air, Europas raskest voksende og grønneste* flyselskap, åpner tre nye innenlandsruter mellom Oslo – Haugesund, Oslo – Alta og Oslo – Kirkenes.

Oslo 19. november 2020: I tillegg til de nye rutene, fremskyndes oppstarten av de tidligere annonserte rutene mellom Oslo - Stavanger, Oslo - Narvik / Harstad, Trondheim - Stavanger, Trondheim - Bodø, Trondheim - Tromsø, Tromsø - Bodø, Tromsø - Stavanger, Oslo - Ålesund og Oslo - Bodø. Billetter til disse flyvningene kan allerede bestilles på wizzair.com eller i mobilappen, til en pris fra 99 kroner**.

Dagens kunngjøring understreker selskapets ønske om å fortsette satsingen på det norske innenriksnettet. Ved å åpne de allerede annonserte rutene på et tidligere tidspunkt, ønsker Wizz Air å bidra til at venner og familier kan feire julehøytiden med venner og kjære, i en vanskelig tid.

De nye rutene er nok et eksempel på at Wizz Air fortsetter å tilby norske flypassasjerer enda flere reisemuligheter. Totalt knytter selskapet Norge med resten av Europa på 61 ruter. I tillegg er Wizz Air det grønneste alternativet for flyreiser på de 15 innenlandsrutene.

I kjølvannet av koronautbruddet har Wizz Air lansert en rekke hygiene- og smitteverntiltak for å sikre helse og sikkerhet for passasjerer og mannskap. Under hele flyvningen er både kabinbesetning og passasjerer pålagt å bruke munnbind, mens kabinpersonalet også bruker hansker. Wizz Airs fly gjennomgår jevnlig en bransjeledende, antiviral desinfiseringsprosess, og i henhold til WIZZ' rengjøringsplan, blir alle selskapets fly desinfisert daglig. Her kan du se Wizz Airs nye helse- og sikkerhetsvideo.

Wizz Air anbefaler at passasjerer legger til WIZZ Flex i reservasjonen. Denne beskyttelsen gir passasjerene mulighet til å reise på en annen dato, eller velge et annet reisemål dersom turen ikke kan gjennomføres som planlagt. Det gir samtidig muligheten til å kansellere reisen opptil tre timer før avgang uten gebyr. 100 % av den opprinnelige prisen blir refundert i flyselskaps kreditt.

Kommunikasjonssjef i Wizz Air, Andras Rado, sier: “Vi er glade for å åpne ytterligere tre ruter i vår stadig voksende satsing på det norske innenriksmarkedet. Samtidig åpner vi en del ruter tidligere enn planlagt for å sikre at det er tilstrekkelig tilbud av innenlandske flyruter for våre norske passasjerer. Med dette sørger vi for at alle de som ønsker å reise hjem til jul kan få det til. Vi gleder oss til å se gamle og nye passasjerer ombord på våre fly veldig snart.”

WIZZ AIRS NYE NORSKE INNENLANDSRUTER

Destinasjon

Avganger

Start

Billetter fra**

Oslo – Haugesund

5 ganger i uken

4. desember 2020

NOK 99

Oslo – Kirkenes

3 ganger i uken

15. desember 2020

NOK 99

Oslo – Alta

4 ganger i uken

18. desember 2020

NOK 99

 

WIZZ AIRS TIDLIGERE ANNONSERTE RUTER

Destinasjon

Avganger

Start

Billetter fra**

Oslo – Bergen

Flere ganger daglig

5. november 2020

NOK 99

Oslo – Trondheim

Flere ganger daglig

5. november 2020

NOK 99

Oslo – Tromsø

Daglig

5. november 2020

NOK 99

Oslo – Stavanger

To ganger daglig

27. november 2020

NOK 99

Oslo – Ålesund

4 ganger i uken

27. november 2020

NOK 99

Oslo – Bodø

Daglig

27. november 2020

NOK 99

Trondheim – Stavanger

Daglig

4. desember 2020

NOK 99

Trondheim – Bodø

Daglig

4. desember 2020

NOK 99

Trondheim – Tromsø

Daglig

4. desember 2020

NOK 99

Tromsø – Bodø

Daglig

4. desember 2020

NOK 99

Tromsø – Stavanger

3 ganger i uken

4. desember 2020

NOK 99

Oslo – Narvik/Harstad

Daglig

10. desember 2020

NOK 99

 * Wizz Airs karbondioksidutslipp var de laveste blant europeiske flyselskaper i FY2019 (57,2 gr / km / passasjer)

** Enveispris, inkludert administrasjonsgebyr. En håndbagasje (maks: 40x30x20cm) er inkludert. Innsjekket bagasje kjøpes separat. Prisen gjelder kun for bestillinger gjort på wizzair.com og WIZZ mobilappen. Antall seter til angitt pris er begrenset.

Nøkkelord

Kontakter

Andras Rado; Wizz Air Group; communications@wizzair.com

Bilder

Lenker

Om Wizz Air

Wizz AirWizz Air er det raskest voksende og grønneste* europeiske lavprisselskapet. Selskapet operer en flyflåte bestående av 134 Airbus A320- og A321-maskiner. Vårt team med dedikerte ansatte opprettholder en utmerket service og lave priser på våre flygninger. Det gjorde oss til det foretrukne flyselskapet for 40 millioner passasjerer i budsjettåret F20, som ble avsluttet 31. mars i år. Wizz Air er oppført på aksjebørsen i London, under tickeret WIZZ. Selskapet ble nylig kåret til et av verdens ti sikreste flyselskaper av airlineratings.com, og «2020 Airline of the Year» av ATW.


Følg pressemeldinger fra Wizz Air

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Wizz Air på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Wizz Air