Sony Music Norway

William Gamborg slipper Arrogant

Del

Stjerneskuddet William Gamborg rundet av 2023 med å være #1 på Spotify med «Oppmerksomhet» med Morgan Sulele. Like før det slapp han P3-listede «Ingen er som deg», opptrådte på Sentrum Scene under fjorårets by:Larm og turnerte med Emma Steinbakken. Nå kickstarter multitalentet 2023 med oppfølgersingelen «Arrogant», en leken og sensuell låt om å bli litt ekstra interessert i en som er hard to get.

«Arrogant» handler om det å ha enda mer lyst på den ene personen når den er litt hard to get. For eksempel på en fest eller kanskje generelt i livet. Låta er perfekt å putte på før en fest, for å få opp stemningen, eller når man kjører rundt i bilen med fam/ venner, eller når man bare trenger noe laid-back og happy vibes! - William Gamborg


21 år gamle William Gamborg fra Oppegård slapp debutlåten «Sørenga» i 2021, som han skrev og produserte selv. Siden det har han blant annet sluppet låtene «Holder igjen» med Makosir, «Farvel» med Boua
og Hkeem og «Nam» og «Ingen er som deg», og toppet listene med «Oppmerksomhet» og Morgan Sulele. I 2022 ble han ferdig på musikkskolen LIMPI i Lillehammer og hadde sine første liveshows.
Med bakgrunn fra dans og skuespill har William alltid elsket å underholde og uttrykke seg kunstnerisk. Som danser har han delt scenen med artister som Alan Walker, Karpe og Marcus & Martinus – og med sitt egne artistprosjekt tar han endelig steget helt frem på scenen. Etter by:Larm postet han en snutt fra konserten på Instagram hvor han fremfører og danser til «Ingen er som deg» sammen med Quickstyle, og han har flere millioner likes på Tiktok.

«Arrogant» er ute 20. januar

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom