Avinor

Widerøe starter ny direkterute til London 

Del

Den nye ruten vil gå direkte mellom Bergen og London Southend mandager og fredager.

Dette er gode nyheter for vestlendingene. Flyreisen tar under to timer, og det blir nå svært gode forbindelser fra store deler av Vestlandet til London via Bergen.

-Vi styrker vårt fokus på Bergen som knutepunkt for trafikk i hele landet, sier Kommersiell Direktør Christian Skaug. - Vi bygger med dette videre på nettverket Widerøe har utviklet i og rundt Bergen og Vestlandet de senere årene, fortsetter Skaug. – Vi begynner forsiktig, men dersom vi ser at tilbudet blir godt mottatt vil vi vurdere å sette inn flere ukentlige avganger, avslutter Skaug. 
London-ruten fra Bergen vil gå to ganger i uken, mandag og fredag og er allerede i booking med priser fra 599,-

Helge Eidsnes, lufthavndirektør ved Bergen lufthavn, Flesland ønsker den nye ruten velkommen. -Denne nyheten tror vi vestlendingene vil sette pris på. Det er solide tradisjoner for oss i vest til å reise til Storbritannia, og London spesielt. Vi ser at London er et viktig knutepunkt for næringslivet i, og rundt Bergen. Og i tillegg er London full av muligheter for opplevelser, kultur, kunst og shopping.

Ruten betjenes av Widerøes mest moderne og miljøvennlige jetfly Embraer 190-E2 med 114 seter.

Se Widerøe for mer informasjon om direkteruten, og om forbindelsene til resten av Vestlandet.

Husk å følge Regjeringens oppdaterte reiseråd på regjeringen.no

Kontakter

Bilder

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av el-fly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Besøk presserommene til våre flyplasser:

Oslo lufthavn  |  Følg

Bergen lufthavn Flesland  |  Følg

- Avinors offentlige journal

Følg pressemeldinger fra Avinor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Avinor

Ny rapport: Norge kan ta ledende rolle i videre utvikling av bærekraftig flydrivstoff17.8.2021 09:30:00 CEST | Pressemelding

Økt produksjon og innfasing av bærekraftig flydrivstoff vil være avgjørende for å nå målet om at norsk luftfart skal være fossilfri innen 2050. Tirsdag morgen fikk samferdselsminister Knut Arild Hareide overrakt en ny rapport fra bransjen, som viser at Norge kan ta en ledende rolle i innfasingen av bærekraftig flydrivstoff også framover, men at det er behov for tett samarbeid mellom myndighetene og bransjen for å få det til.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom