Volkswagen

We Charge-kortet blir tilgjengelig hos Mer

Del
We Charge utvider ladetilbudet til sine kunder, når Volkswagen nå inngår samarbeid med den norske ladeoperatøren Mer. Det betyr at kunder nå kan lade bilen på 800 flere hurtig- og lynladepunkt i Norge, og få regningen rett inn i We Connect ID.-appen.
We Charge kunder kan nå lade sine elbiler hos Mer og få regningen rett inn i en app.
We Charge kunder kan nå lade sine elbiler hos Mer og få regningen rett inn i en app.

Volkswagen er opptatt av å gjøre det enklere for folk å lade elbilen sin. Derfor har bilprodusenten utviklet en brukervennlig løsning, der kunder kan lade bilen hos en rekke samarbeidspartnere, og få regningen rett inn i én app (We Connect ID.).

Nå utvides ladenettverket med en av de største ladeoperatørene i Norge, Mer. Det betyr at We Charge-kunder nå får tilgang ytterligere 800 lyn- og hurtigladepunkt fordelt på over 300 lokasjoner i landet.

- I Mer er vi genuint opptatt av at det skal være enkelt å reise miljøvennlig. Samarbeidet med Volkswagen Group, hvor deres elbilkunder sømløst får tilgang til hele vårt landsdekkende ladenettverk, er et godt eksempel på hvordan vi sammen gjør det enda enklere å kjøre elektrisk, sier Malene Brøvig, leder for offentlig lading i Mer Norway.

Med We Charge-kortet kan du lade elbilen hos ladeoperatørene Mer, Recharge, Eviny, Kople, E.ON og Ionity, uten å forholde deg til ulike apper.

Gjennom disse samarbeidspartnerne har We Charge-kunder tilgang til nærmere 18 000 ladepunkt i Norge, og nærmere 500.000 i Europa.

- Det skal være enkelt å velge en nullutslippsbil fra Volkswagen. Volkswagen er opptatt av tilbakemeldinger fra kundene når de utvikler både biler og tjenester. Kundene er opptatt av at det skal være enkelt å lade. Når du benytter We Charge trenge du som kunde kun å forholde deg til én app. We Charge-kortet får man hos sin Volkswagen forhandler, og det er en enkel og sømløs løsning sier Thomas Meiner som er direktør for Volkswagen i Norge

We Charge-kunder kan velge mellom ulike abonnementsløsninger skreddersydd etter den enkeltes behov. Ruteplanleggeren i ID.-modellene vil vise veien til nærmeste lader hvor du kan betale med We Charge-kortet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

We Charge kunder kan nå lade sine elbiler hos Mer og få regningen rett inn i en app.
We Charge kunder kan nå lade sine elbiler hos Mer og få regningen rett inn i en app.
Last ned bilde

Om Volkswagen

Volkswagen
Volkswagen
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.vw.no

Volkswagen er ledende på ladbare biler i Norge med sine elbiler. Globalt skal Volkswagen bli verdensledende innen elektrisk mobilitet, med en produksjon på en million elbiler fra 2025.

Besøk oss gjerne på:

https://www.volkswagen.no/no.html

https://moller.no/no/nyhetsrom

https://www.volkswagen-newsroom.com/en

https://www.volkswagenag.com/

Følg pressemeldinger fra Volkswagen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volkswagen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom