Politiets Fellestjenester (PFT)

VOLVO OG MERCEDES BLIR POLITIETS NYE PATRULJEBILER

Del

Politiet har tildelt Volvo Car Norway AS og Bertel O Steen AS kontrakt på patruljebiler for perioden 2020-2027.

Politiet har valgt to bilmodeller som skal dekke politiets behov for patruljebiler:

  • Volvo V90CC som liten patruljebil og hundepatrulje
  • Mercedes-Benz Vito til behov for stor patruljebil

Det er Politiets Fellestjenester som anskaffer biler på vegne av Politiet.

– Målet med anskaffelsen har vært å finne de bilene som best dekker politiets behov, i dag og i fremtiden, og innenfor dagens økonomiske rammer, sier direktør Helge Clem i Politiets Fellestjenester.

Anskaffelsen er gjennomført som en konkurranse med forhandlinger. I alt ti aktører fra hele Europa meldte sin interesse. Fem aktører oppfylte kravene for å delta i konkurransen. Kontraktene er tildelt tilbudene med best forhold mellom kostnad og kvalitet basert på politiets evalueringskriterier.

Politiets Fellestjenester vil signere kontrakt med de valgte leverandørene etter utløp av den lovbestemte karensperioden.

Kontaktperson:
Bente S. Klæstad, senior kommunikasjonsrådgiver
Epost: info.pft@politiet.no,
Tlf. 400 33 544

Om Politiets Fellestjenester (PFT)

Politiets Fellestjenester (PFT)
Politiets Fellestjenester (PFT)
Postboks 8031 Dep.
0033 Oslo

61318000https://www.politi.no/politiets_fellestjenester/

Politiets Fellestjenester (PFT) er politiets nasjonale kompetanse- og servicesenter som gir norsk politi de verktøyene de trenger for å forebygge og bekjempe kriminalitet. PFT leverer tjenester innenfor områdene materiell og logistikk, eiendom, anskaffelser og juridiske tjenester, lønn, regnskap og kommunikasjon. Disse fellestjenestene er sentrale for utviklingen av et enhetlig politi som er rustet til å møte morgendagens kriminalitetsutfordringer. PFT har 420 medarbeidere som er lokalisert over hele Politi-Norge, med de største fagmiljøene samlet i Oslo, i Gran kommune på Hadeland og i Kristiansund.

Følg saker fra Politiets Fellestjenester (PFT)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Politiets Fellestjenester (PFT) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Politiets Fellestjenester (PFT)

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom