Møller Mobility Group

Volvo Car Stor-Oslo og Møller Bil Skade inngår skadesamarbeid

Del

Volvo Car Stor-Oslo og Møller Bil Skade har inngått avtale om at skadekjeden skal håndtere alle bilskader for Volvo Car Stor-Oslos tre forhandlere.

Kurt Eskevik (t.v.) og Tom Bendiksen ser frem til samarbeidet.
Kurt Eskevik (t.v.) og Tom Bendiksen ser frem til samarbeidet.

Volvo Car Stor-Oslo, eid av Kverneland Bil AS og Autostrada AS, driver tre Volvo-forhandlere på henholdsvis Fornebu, Økern og Lillestrøm. Nå har Volvo Car Stor-Oslo inngått en avtale med Møller Bil Skade om at sistnevnte skal utføre reparasjoner på alle Volvo Car Stor-Oslos bilskader.

- Dette har vært en grundig prosess. Møller Bil Skade er en stor og seriøs aktør, med høye krav til både kvalitet, kompetanse og prosess, sier Tom Bendiksen, administrerende direktør for Volvo Car Stor-Oslo. 

- Skadekjeden har også et sterkt kundefokus, praktiserer en god kundereise, og har en god posisjon mot forsikringsselskapene. For oss har det også vært viktig å få garantier om at våre kunder vil få samme prioritet, kvalitet og opplevelse som Møller Bil Skades egne kunder. Det har vi fått, og vi vet
at Møller Bil Skade har betydelig kapasitet, legger Bendiksen til.

Skal bygge kompetanse
Fremover skal medarbeiderne i Møller Bil Skade bygge kompetansen som trengs for å utføre skadearbeid på Volvo-biler. Det er først og fremst Møller Bil Skadesenter Romerike som vil utføre arbeid på bilene til kunder av Volvo Car Stor-Oslo. Skadesenteret er et fullskala-anlegg som også håndterer strukturskader.

- Samarbeidet vil være midlertidig og Møller Bil Skade har en profesjonell tilnærming til dette. Planen til Volvo Car Stor-Oslo er fortsatt å etter hvert etablere et eget skade- og lakkanlegg, sier Bendiksen.

Ser frem til samarbeidet
Møller Bil Skade er i vekst, og øker kapasiteten blant annet gjennom å etablere et stort skadesenter i nye Møller Medvind Arena på Alnabru, byggingen av nytt skadesenter på Rud i Bærum samt det nye skadesenteret som bygges i forbindelse med nytt forhandleranlegg på Jessheim. Møller Bil Skade har
i dag 15 skadesentre rundt om i landet.

- Vi ønsker å være en god samarbeidspartner for Volvo Car Stor-Oslo. Avtalen viser at vi oppfattes som en seriøs og solid samarbeidspartner, og vi ser frem til å samarbeide med Volvo Car Stor-Oslo. Volvo er et merke sikkerhet i høysetet. Det passer godt inn sammen med vår egen Skadespesialistsertifisering,
kompetansen og kapasiteten som vi besitter, sier Kurt Eskevik, leder for Møller Bil Skade.

- Vi har allerede i dag medarbeidere på laget med kompetanse på utbedring av skadearbeid på Volvo, som tidligere har jobbet i Volvo-systemet. Nå er vi i dialog med Volvo-importøren for å få på plass både kurs og tilgang til nødvendig utstyr for å kunne utføre skadearbeidet etter produsentens anvisninger, og mye av dette sammenfaller med sertifiseringer vi har fra før, forklarer Eskevik.

Avtalen mellom Volvo Car Stor-Oslo og Møller Bil Skade vil tre i kraft så snart alle praktiske forhold ligger til rette for oppstart.

- Vi er offensive, og ser frem til samarbeidet. Veksten gjør at vi har alltid behov for nye, flinke medarbeidere, og vi er en spennende arbeidsplass for folk som vil bli gode i skade- og lakkfaget, avslutter Eskevik.

Bilder

Kurt Eskevik (t.v.) og Tom Bendiksen ser frem til samarbeidet.
Kurt Eskevik (t.v.) og Tom Bendiksen ser frem til samarbeidet.
Last ned bilde

Om Møller Mobility Group

Møller Mobility Group
Møller Mobility Group
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.moller.no

Følg pressemeldinger fra Møller Mobility Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Møller Mobility Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Møller Mobility Group

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom